reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
a to dwie moje wypraweczki dla naszej niuni do szpitala i sukieneczki:-):-):-)
Zdjęcie1241.jpg

Zdjęcie1242.jpg

O jejku jakie śliczne sukieneczki!:-)
Jak takie widzę to mogłabym kupić małej same sukieneczki są takie piękniutkie, już też ma bodajże 3(o ile dobrze pamiętam):-D:-D

O jejku jakie śliczne sukieneczki!:-)
Jak takie widzę to mogłabym kupić małej same sukieneczki są takie piękniutkie, już też ma bodajże 3(o ile dobrze pamiętam):-D:-D
noo tym bardziej ze urodza sie na lato wiec bedzie cieplo :tak::tak::tak::tak: ja mam jeszcze kilka i wogole juz mase tych ciuszkoów:-D:-D:-D

dziewczyny śliczne ubranka!tak piszecie ile sztuk macie ubranek a ja nawet nie liczyłam więc wczoraj wziełam się za liczenie i jest około150sztuk wszystko na pierwsze2 miesiące a jeszcze nawet nie wyciągnełam ciuszków po córci ze strychu kurcze chyba przesadziłam polowy z tych ubrań nawet nie założe:sorry:
zdec-miałam taką chuśtawke fisher price i ratowała mi życie chociarz przez 15 minut mogłam odpocząć i wogóle mała na niej była grzeczna i odrazu usypiała!

dziewczyny śliczne ubranka!tak piszecie ile sztuk macie ubranek a ja nawet nie liczyłam więc wczoraj wziełam się za liczenie i jest około150sztuk wszystko na pierwsze2 miesiące a jeszcze nawet nie wyciągnełam ciuszków po córci ze strychu kurcze chyba przesadziłam polowy z tych ubrań nawet nie założe:sorry:

To porób fotki i wystaw na forum te które chciałabyś odsprzedać :-) Zrobimy sobie taką wewnętrzną aukcje. Może więcej dziewczyn zorientowało się że zaszalały zbytnio i też wystawi :-) a te co jeszcze nie kupiły będą miały okazję i każda będzie zadowolona :-D

reklama
dzisiaj zrobiłam najazd na ciucholand
icon_smile.gif

za 9 szt. prawie nowych, markowych ciuszkow (body,pajacyki,) dałam 20zł. po prostu w szoku byłam że takie ceny. za 2 tyg może pojedziemy znowu do tego miasteczka i znowu zrobię nalot
icon_smile.gif

Do góry