reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Pytanie do doświadczonych mam.
Czy coś takiego się przydaje czy to znowu moja fanaberia:-(
FISHER PRICE HUSTAWKA Z PROJEKTOREM KARUZELA RÓŻ (912374729) - Aukcje internetowe Allegro
Strasznie mi się podoba:-D
Zdec ile mam tyle opinii :-D:-D:-D
jednak według "mojego góru" którym jest fizjoterapeuta Paweł Zawitkowski wszystkie tego typu rzeczy sa BE i ja tego sie trzymam ;-)

Dla Pauli nie miałam nawet leżaczka-zastapilam go fotelikiem samochodowym- o chodaczku nie wspominając i dałam sobie rade no ale jak mówie ile mam tyle opinii i z pewnościa sa mamusie które z takiej hustaweczki korzystały i sa bardzo zadowolone :tak:

reklama
Tak też myślałam:-) Generalnie bez leżaczka to ja sobie nie wyobrażam cokolwiek w domu zrobić:-( Więc rzeczywiście ile mam tyle opinii;-)

Ja w pierwszej ciązy to w 6 miesiącu miałam już torbe do szpitala spakowaną :rofl2::rofl2::rofl2:
a teraz nie mam nic :szok:
ale jakoś tak spokojnie do tego podchodze, codziennie sobie powtarzam że mam czas a mąż mnie w tym utwierdza :-D:-D:-D
Dla tego z ogromna przyjemnoscia ogladam Wasze zakupki :tak:tylko nie moge zbyt długo bo wtedy włącza mi się "czerwona lampka"że ja sama jeszcze nic nie kupiłam

Pytanie do doświadczonych mam.
Czy coś takiego się przydaje czy to znowu moja fanaberia:-(
FISHER PRICE HUSTAWKA Z PROJEKTOREM KARUZELA RÓŻ (912374729) - Aukcje internetowe Allegro
Strasznie mi się podoba:-D

Ja tam doświadczona nie jestem ale czytałam że na takich zabawkach dużo kurzu może się osadzać. Jest jeszcze jedna kwestia my chcemy dla malucha jak najlepiej a ono stwierdzi że zabawka się nie podoba i nie lubi w niej siedzieć. Jednak Ty masz grzeczną córeczkę więc pewnie nie będzie marudzić. Fajnie by było jednak przed zakupem sprawdzić u kogoś czy dziecku odpowiada :-D

Co nie zmienia faktu że jest fajniutka :-)

DZIEWCZYNY tak sobie pomyślałam, że dużo z nas licytuje na allegro więc może pomagajmy sobie z tymi licytacjami :-) jeśli któraś coś wypatrzy da znać powie do jakiej kwoty chce licytować i reszta się przyłączy :-D Czasem wystarczy kilka osób aby ktoś z "zewnątrz" zrezygnował z prób licytacji :-D Nawet jeśli samej zainteresowanej nie uda się wylicytować to może któreś z nas się uda i to potem też da się załatwić :-D

Ostatnia edycja:
Anecznik, w moim przypadku to tylko tak się pięknie mówi "do jakiej kwoty chce licytować":-D W ostatniej licytacji zakładałam że nie zalicytuję więcej niż 171zł a przez to, że akurat siedziałam przy kompie jak kończyła się aukcja i ciągle dostawałam maile o tym że mnie ktoś przelicytował to poniosło mnie aż do 265zł:eek: Aż mi głupio było po wszystkim bo mam jakies takie wrażenie że mocno przepłaciłam. Ale cóz...emocje, hormony, głupota.....:eek:
A swoja drogą to może własnie z którąs z Was sie przebijałam??? ~ CUKIERKOWA WYPRAWKA~` 72 ELEMENTY * 0/3M (915094622) - Aukcje internetowe Allegro

Z drugiej strony Twój pomysł na "wykopanie" obcej konkurencji jest nie głupi:tak: Moznaby jeszcze założyc wątek z aukcjami Allegro, gdzie zamieszczałybyśmy te, na których licytujemy. Wtedy wiadomo by było jakie aukcje sobie odpuścić (z uwagi na licytujące koleżanki) żeby się wzajemnie nie przelicytowywać.

Ostatnia edycja:
WOW czarna wiedzma to się nazywa kupić wyprawkę:rofl2::rofl2:
Tyyyyle tam body, super zestawik, na pewno Ci niczego nie zabraknie.
Zawsze możesz sobie przelicyć ile byś za to wydała w sklepie (ja zawsze mojemu mężowi tak tłumaczę) i wtedy się okazuje że dokonałaś świetnego zakupu:-)

Zdec moi znajomi maja takie hustawki (podobne bo sa z rybkami, malpkami itd.) i bardzo sobie chwala
zwlaszcza na poczatku jest to pomocna rzecz bo dziecko sie uspokaja, jest bezpieczne a wtedy mama moze np. wziasc prysznic

ja tez takiej szukam i tez uzywanej
tylko one sa na baterie wiec lepiej zaopatrzec sie w te do ladowania

Klementinka z tego co czytałam to ten model jest podłączany do kontaktu:happy:
Ale z drugiej strony tak się zastanawiam: dziecko podłączać w tym do prądu???:-D:-D:-D

reklama
WOW czarna wiedzma to się nazywa kupić wyprawkę:rofl2::rofl2:
Tyyyyle tam body, super zestawik, na pewno Ci niczego nie zabraknie.
Zawsze możesz sobie przelicyć ile byś za to wydała w sklepie (ja zawsze mojemu mężowi tak tłumaczę) i wtedy się okazuje że dokonałaś świetnego zakupu:-)
No własnie widzisz - juz widzę niedociągnięcia:-D Brak jakichś cieplejszych ciuszków, za mało koszulek pod body, kaftaników.
A Twój sposób tez stosuję i licząc że nowa sztuka wychodzi ok.10zł to pewnie musiałabym zapłacić 720zł za to wszystko, a tu jedynie 1/3 ceny:-D:-D:-D
No ale z drugiej strony trafiają się aukcje gdzie jeden ciuszek wychodzi po 1-2zł i w sumie na takie się nastawiałam, o na przykład tu: zestaw ubranek dla malej niuni56-68:))zobacz:)))!! (910409348) - Aukcje internetowe Allegro
No z tamtą wyprawką to mnie po prostu poniosło i już. Nie ma się co czarować:sorry:

Do góry