Lencja
:)
Ja kupiłam łóżeczko przez allegro.Kupowała któraś z Was łóżeczko przez allegro lub inną stronę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam łóżeczko przez allegro.Kupowała któraś z Was łóżeczko przez allegro lub inną stronę??
Ja kupiłam łóżeczko przez allegro.
gdzies na forum byla kiedys dyskusja o materacach
Materace Dla Dzieci
teraz to juz nic nie wiem
ktory naprawde dobry?
Koriander, no coś pięknego ten fotelik! A u nas można go dostać? Podpowiedz co to za model i jak go poszukiwaćNasz dzisiejszy zakup: maxi cosi ze spiworkiem (spiworek rowniez bedzie do wozka na zime);-)![]()
Dostałaś je już?? Zadowolona jesteś?? Masz może jeszcze link do strony gdzie kupiłaś??
tak wiem, trudno o obiektywizm skoro to artykul sponsorowanyTo artykuł sponsorowany, przez firmę która sprzedaje te materace więc sama wiesz. Zresztą ich cena przekracza cenię niejednego łóżeczka :-( Trzeba będzie jeszcze w kilku źródłach poszukać.
tak wiem, trudno o obiektywizm skoro to artykul sponsorowany
jednak zaczelam zastanawiac sie dlaczego tu w DE nie ma kokosowych materacy tylko lateksowe i piankowe
zasiali we mnie watpliwosci