reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
gdzies na forum byla kiedys dyskusja o materacach

Materace Dla Dzieci

teraz to juz nic nie wiem:eek:
ktory naprawde dobry?

To artykuł sponsorowany, przez firmę która sprzedaje te materace więc sama wiesz. Zresztą ich cena przekracza cenię niejednego łóżeczka :-( Trzeba będzie jeszcze w kilku źródłach poszukać.

Ostatnia edycja:
Nasz dzisiejszy zakup: maxi cosi ze spiworkiem (spiworek rowniez bedzie do wozka na zime);-)
wallaboo-baby-th-01.jpg
Koriander, no coś pięknego ten fotelik! A u nas można go dostać? Podpowiedz co to za model i jak go poszukiwać

Dostałaś je już?? Zadowolona jesteś?? Masz może jeszcze link do strony gdzie kupiłaś??

Łóżeczko dostałam, co prawda z pewnymi perturbacjami... W pierwszej przesyłce dostałam inne niż zamówiłam, umówiłam się ze sprzedającym, że przyśle mi nową paczkę a kurier zabierze starą. Kurier przywiózł nowe łóżeczko ale nie miał polecenia odbioru starego. W sumie dobrze się stało, bo w tym nowym okazało się, ze nie ma boków szuflady - tak więc po konsultacji ze sprzedającym wyjęłam brakujące elementy a dnia następnego kurier odebrał już łóżeczko. Bardzo chwale sobie kontakt ze sprzedającym. Odpowiada szybko i konkretnie, wysyłka jest niemal ekspresowa.
Jedyny minus łóżeczka jak na teraz to intensywna woń lakieru - stoi rozpakowane ale jeszcze nie złożone i wietrzeje. Póki co stan wizualny mi się podoba, mam nadzieję, że konstrukcyjnie będzie ok i nie będzie problemu z montażem. To się jednak sporo później okaże bo nie zamierzamy go za wcześnie montować - z powodu braku miejsca.

Tu jest link do strony z łóżeczkiem
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ MATERAC GRYKA PIANKA KOKOS (904204878) - Aukcje internetowe Allegro

To artykuł sponsorowany, przez firmę która sprzedaje te materace więc sama wiesz. Zresztą ich cena przekracza cenię niejednego łóżeczka :-( Trzeba będzie jeszcze w kilku źródłach poszukać.
tak wiem, trudno o obiektywizm skoro to artykul sponsorowany
jednak zaczelam zastanawiac sie dlaczego tu w DE nie ma kokosowych materacy tylko lateksowe i piankowe
zasiali we mnie watpliwosci

tak wiem, trudno o obiektywizm skoro to artykul sponsorowany
jednak zaczelam zastanawiac sie dlaczego tu w DE nie ma kokosowych materacy tylko lateksowe i piankowe
zasiali we mnie watpliwosci

Wydaje mi się że najlepiej byłoby zasięgną informacji u jakiegoś pediatry lub ortopedy dziecięcego. Tylko skąd takiego wziąć ??

Mąż mi dziś przyniósł nową gazetkę z Reala z tekstem "tylko jej nie oglądaj" wiedział co mówi bo tam już na pierwszej stronie dzidziusiowe ciuszki :-) i to jakie śliczne, tylko ta cena.

reklama
sluchajcie a co myslicie o rozkach?
kupujecie je?
podobno sa one udogodnieniem dla niedoswiadczonych mam ale czy w naszym przypadku nie bedzie to zbedny wydatek? dzieciaczki urodza sie ltem to moze za cieplo w takie cos zawijac?

Do góry