reklama
Słuchajcie ja tak na chwilę
Ale nie wiem czy macie taką zabawkę Książeczka rymowanka :: Od 9 do 24 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price
U nas sprawdza się rewelacyjnie zajmuje Julkę na dość długą chwilę ma mega zabawę i fajnie reaguje na piosenki.
Ale nie wiem czy macie taką zabawkę Książeczka rymowanka :: Od 9 do 24 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price
U nas sprawdza się rewelacyjnie zajmuje Julkę na dość długą chwilę ma mega zabawę i fajnie reaguje na piosenki.
Słuchajcie ja tak na chwilę
Świetnie wygląda U nas ostatnio sprawdza się piramidka Fisher Price kupiona w Biedronce Wygrywa fajne melodie
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Mój łukasz ostatnio jest maniakiem samochodowym i tylko samochody go interesują. Jak byliśmy odwiedzić kuzyna Łukaszka (roczek ma) to bawił się ciągle samochodem jeździkiem, tylko nie chciał na niego siadać ale poruszał nim w przód i tył i dziecka nie było
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny mam trochę ciuszków po mojej córeczce.. na razie mam wystawione tylko kilka rzeczy.. niektóre są prześliczne Więc serdecznie zapraszam i mam nadzieję, że codziennie dodam coś nowego (jak znajdę chwilę). Już na prawdę nie mam miejsca na magazynowanie ich więc postanowiłam, że może jakaś mała księżniczka z nich skorzysta Jeśli któraś będzie chętna, a chciałaby jakiś szczegółowy opis to proszę pisać tu na priv bo jestem kilka razy dziennie na swoim forum. Pozdrawiam! a oto linki:
Tuniczka Hello Kitty H&M. Rozmiar 62 (1592922378) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet spodni. Rozmiar 68-74 (9 miesięcy) (1592922789) - Aukcje internetowe Allegro
Spodnie dresowe. Welur. Rozmiar 80 (1592923077) - Aukcje internetowe Allegro
Kurteczka wiosenna. Rozmiar 68-74 (1592923261) - Aukcje internetowe Allegro
Czapka i szalik. H&M. Rozmiar 74-80 (1592923727) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyki bawełniane. Rozmiar 80 (9-12m) (1592923902) - Aukcje internetowe Allegro
Tuniczka. Rozmiar 80 (1592924063) - Aukcje internetowe Allegro
United Colors of Benetton. Rozmiar 62 (1592921637) - Aukcje internetowe Allegro
H&M. Rozmiar 80 (1592922010) - Aukcje internetowe Allegro
Te rozmary to chyba nie na nasze dzieci!!
C
cobra18
Gość
no na bank.ja juz szukam w rozm 92;/
No właśnie! W 80cm to mała wejdzie jeszcze przez chwilę, ale w 62cm to choć bym bardzo chciała to ni dy rydy
reklama