reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Mój łukasz ostatnio jest maniakiem samochodowym i tylko samochody go interesują. Jak byliśmy odwiedzić kuzyna Łukaszka (roczek ma) to bawił się ciągle samochodem jeździkiem, tylko nie chciał na niego siadać ale poruszał nim w przód i tył i dziecka nie było:)

Dziewczyny mam trochę ciuszków po mojej córeczce.. na razie mam wystawione tylko kilka rzeczy.. niektóre są prześliczne :) Więc serdecznie zapraszam i mam nadzieję, że codziennie dodam coś nowego (jak znajdę chwilę). Już na prawdę nie mam miejsca na magazynowanie ich więc postanowiłam, że może jakaś mała księżniczka z nich skorzysta :) Jeśli któraś będzie chętna, a chciałaby jakiś szczegółowy opis to proszę pisać tu na priv bo jestem kilka razy dziennie na swoim forum. Pozdrawiam! :) a oto linki:
Tuniczka Hello Kitty H&M. Rozmiar 62 (1592922378) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet spodni. Rozmiar 68-74 (9 miesięcy) (1592922789) - Aukcje internetowe Allegro
Spodnie dresowe. Welur. Rozmiar 80 (1592923077) - Aukcje internetowe Allegro
Kurteczka wiosenna. Rozmiar 68-74 (1592923261) - Aukcje internetowe Allegro
Czapka i szalik. H&M. Rozmiar 74-80 (1592923727) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyki bawełniane. Rozmiar 80 (9-12m) (1592923902) - Aukcje internetowe Allegro
Tuniczka. Rozmiar 80 (1592924063) - Aukcje internetowe Allegro
United Colors of Benetton. Rozmiar 62 (1592921637) - Aukcje internetowe Allegro
H&M. Rozmiar 80 (1592922010) - Aukcje internetowe Allegro

Te rozmary to chyba nie na nasze dzieci!!:)

Kamil miał okazję pobawić się tą książeczką w poczekalni u pediatry, ale zainteresowanie było zerowe. Zresztą on codziennie interesuje się czymś innym :-)

Kurcze a ja myślałam że moja duża jest. Ale my nadal większość rzeczy mamy na 74, a nawet spodenki dzisiaj ubrane na 74 są nadal za duże i za długie.

reklama
Do góry