reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
katarzynajanicka, moja nie sięga do kierownicy za bardzo rękoma(a jak złapie to wygląda jak 7 nieszczęść:D), więc się trzyma właśnie tej barierki i widzę, że jej się to podoba, a ja czuję, że jest bezpieczniejsza, no i też nie sięga do pedałów, więc kładzie nóżki na podnóżki. Ale wiem, że cena 'zabija'

mama kubulki, dzięki też mi się podoba, na szczęście dziadkowie Li zasponsorowali, więc mi kieszeni nie przetrzepało :D

edit. właśnie wsadzałam ją do rowerka, jednak sięga do kierownicy, ale i tak woli trzymać się pod nią. Miałam jakieś spaczone wrażenie :D

Ostatnia edycja:
Ostatnio było o butach.
W Bartku jest promocja:) Druga para 50% taniej;)
Zaszalałam:)

Załączniki

• DSC03053.jpg
    DSC03053.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
A my nabylismy taka zaczepke na napoje i snacki do wozka lub fotelika, jestem bardzo zadowolona bo w koncu nie musze sie wychylac do Lili zeby jej podetkac butelke pod nos w samochodzie :-) Akurat byla promocja za 4€ wiec zaszalalam
Travel Care Snack Pod - Fisher Price Toys

FP910019-travel-care-snack-pod-d-1.jpg

zdec fajne te butki, jakie to rozmiary wydaja sie dosc duze te po prawej?

Ostatnia edycja:
a nade mna sie zlitowala moja babcia i w koncu mi dala swoja maszyne Kasprzycki :D ma 100lat i wazy z 60kg..
lubie takie graty:D

ona dziala!Maszyna do szycia polskiej firmy z Warszawy The Kempisty - Kasprzycki Company( rok zał.1897) w pozycji roboczej z namalowanym na blacie centymetrem krawieckim.

ha

super nabytek a szyć umiesz?
ja mam po mamie a właściwie od mamy westę też świetna tyle że jaszcze stoi w starym mieszkaniu nie mam kiedy jej przywieżć

reklama
super nabytek a szyć umiesz?
ja mam po mamie a właściwie od mamy westę też świetna tyle że jaszcze stoi w starym mieszkaniu nie mam kiedy jej przywieżć

zszyc jeden kawalek materialu z drugim umiem,ale guziki,overlock czy cos takiego to juz nie:( babcia juz nie ma cierpliwosci,zdorwia zeby mnie nauczyc.bedzie najwyzej za mebel robic..
zaluje tylko ze moja nie ma metalowych rzezbionych nog, tylko w szafie takiej jest - nie wiem jak sie to fachowo nazywa

Do góry