reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
dla osob ktore maja duzy ogrod: Fisher-Price Brodzik-prysznic-fontanna 3w1 (1566671395) - Aukcje internetowe Allegro

mucha nie siada fajny ten rowerek, niezly bajer! sama bym sobie na takim pojezdzila, szkoda ze cana taka duza eh

kasia od dawna uzywam podklad loreala, infallible jestem zadowolona i revlon jest swietny, ale ciezko dostac, kiedys zamawialam na necie;)
a czy Fifi siega do pedałow? widze ze nie ma podnozka, i czy stabilny jest ten rowerek?

cobra wlasnie kolezanka mi mowila ze niezbyt stabilne te rowerki , jutro pojade do komisu i jeszcze wypytam

SUPER ROWEREK MILLY MALLY BOBY NEW 2011 Sterowany (1560071637) - Aukcje internetowe Allegro

taki kupiłam filipowi i polecam, tańszy od tego smart trike a w sumie b podobny, nie ma tej barierki zabezpieczającej, która wg mnie jest niepotrzebna, filipa przypinam szelkami i jest mu bezpiecznie i wygodnie, siedzi stabilnie, łatwo się prowadzi ten rowerek, a do koszyka z tyłu można małe zakupy włożyć i w sumie co dzień po bułki jeździmy tym rowerkiem :p

edit: mam w niedzielę komunię chrześniaka i chcę sobie z tej okazji maskarę i podkład zafundowac jakiś dobry, żeby nie straszyc gości:p co polecacie?
Kasiu polecam z LOreala model nie wiem jaki cała masakara złota jest rewelacja;|)
Ja mam ta z kolagenem ale nie jestem zadowolona no i ostatnio dosta,łam ta złota jest super!!

reklama
czy jest gdzies promocja na kaszki i mm???? patrze na necie ale nie ma aktualnych gazetek, wszystkie jeszcze swiateczne z pisankami, kroliczkami itd ;)

Do góry