reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Kochana a mogłabys mi wziac jedzonko tak ok 20n szt ja bym odebrała w niedziele od Ciebie jak bedziesz u mamy:)

A jakie rodzaje konkretnie? Nie wiem czy 20szt + moje zapakuje się pod wózek, ale w razie czego kupię tyle ile zapakuje:)
I tak musisz mnie nawiedzić w celu odebrania puzzli;)

reklama
Wiesz co ja mam wszystkie z biedronki i jestem bardzo zadowolona!!Zobaczymy jak te;)Są one takie ciensze bardziej na wiosnę;)Niż na zimę...myślę, że za te pieniądze sie opłaca!!AAAA i przedewszystkim nie obciskają Gai golonek:)
ja kiedys tez kupilam dwie pary w biedro.. byly grube,ale mechaca sie po praniu,ale w sumie,to rajstopki, u kuby ich nie widac:D

kasiajanicka - ja tez mam dużo pepcowych bodziaków i jestem zadowolona, a terasz mam kilka większych kupionych jakiś czas temu na świetnej promocji w carrefourze. A czy byłaś w tym pepco koło ronda, niedaleko kaszownika? Z tego co wiem to jest o wiele większe niż to na legionów i mają więcej ubranek, może tam będą bodziaki. ja niestety nie byłam tam jeszcze więc mi trudno powiedzieć.

A co do rajstopek z biedronki to ja kupiłam kilka miesięcy temu i więcej nie kupię, jakościowo są bardzo kiepskie, po 2 praniach wyglądają tak jakby je już trzecie dziecko nosiło....

To po ile są te słoiczki w Rossmanie. Gdybym nie miała tyle zapasu tych słoiczków to bym parę kupiła zwłaszcza że tak chwalicie tą dynie a tak to może w tajemnicy przed moim przemycę z 1-2 słoiczki :-)

Kupiłam kilka słoiczków w Rossmanie i 3pary rajtuzek w biedro. W sumie są fajne kolorowe, tylko coś jest nie tak z rozmiarówką. Wzięłam roz 80, a on wygląda jak na dwuletnie dziecko, ciekawa jestem czy będą dobre chociaż na jesień;)

poszłam po te rajtki, ale jak dla mnie jakość słaba, zdecydowanie wole te z firmy Wola lub Gatta

cz któraś z Was kupuje bodziaki w Pepco? ja miłam te najmniejsze dla Filipa i byłam zadowolona, ale u nas rozmiary na 68 się kończą i się zastanawiam czy oni tak mają czy może u nas braki?

z gatty mam jedną parę i masz rację są rewelacyjne, tylko u mnie ich nie ma a przez internet z przesyłka drogo wychodzą.

reklama
z gatty mam jedną parę i masz rację są rewelacyjne, tylko u mnie ich nie ma a przez internet z przesyłka drogo wychodzą.

Kochana a poszukaj dobrze, ja rajstopki z wola lub gatty kupuję na lokalnym ryneczku w budce gdzie jest różnoraka odzież, po ok 12 zł za sztukę i rzeczywiście są rewelacyjne.

A naklejek w biedronce już nie było :(((((((((((

Do góry