reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Właśnie oglądałam gazetkę Tesco, są pampersy te w kartonach np 3 186szt kosztują 99,99 zł ;-)

a chusteczki 4 opakowania plus 2 gratis 24,99 zł

Promocja do 31 grudnia 2010

reklama
Tylko szkoda że tych chusteczek jak zwykle nie będzie u mnie w Tesco:(
A na to opakowanie pampersow jak to wychodzi przy np 4, dwie paczki są w zestawie?
Bo jeśli tak to też średnio się oplaca 50zł/paczka... trochę dużo...

Zdec- w tym kartonie są takie inne paczki. Po 56 szt i tych paczek w kartonie jest 3. To jesli chodzi o rozm.4. Oplaca sie bo trzecia paczka wlaściwie wychodzi gratis:)

Tylko szkoda że tych chusteczek jak zwykle nie będzie u mnie w Tesco:(
A na to opakowanie pampersow jak to wychodzi przy np 4, dwie paczki są w zestawie?
Bo jeśli tak to też średnio się oplaca 50zł/paczka... trochę dużo...

No chusteczek też ostatnio u mnie nie było, może tym razem się uda. Co do pampersów to są 3 paczki w tym kartonie ;-)

Tak się zastanawiam nad fotelikiem samochodowym, co sądzicie o tych "na dłużej"??
Ciekawi mnie ten: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: RECARO/STM fotelik STARLIGHT SP 9-36kg>
Ale nie wiem czy nie lepiej kupować po kolei? Nie wiem czy te są jakoś regulowane, że dziecko może w nich jak w tych pierwszych spać "nie z głową w powietrzu":)

zdec, ja mam dokładnie taki sam fotelik, dostalam go od koleżanki. Jest rewelacyjny. Na razie dla Hani trochę za duży, więc czeka, ale jest fajny i ma dużo regulacji :-)

Byłam w Tesco, chusteczek oczywiście nie ma.
Kasiulka chyba też się na niego zdecyduję, o ile staremu się kolor spodoba, bo on pewnie by chciał czarny:( TYlko jeszcze muszę go w testach znaleść;)

Byłam w Tesco, chusteczek oczywiście nie ma.
Kasiulka chyba też się na niego zdecyduję, o ile staremu się kolor spodoba, bo on pewnie by chciał czarny:( TYlko jeszcze muszę go w testach znaleść;)

no kolorki są takie jak na zdjęciu. Ja to wszystko już nawet prałam i nic się nie stało. Gdybyś mi go nie pokazała dzisiaj to bym nawet nie wiedziała, że on taki drogi jest ;-)

Daj znać jak go znajdziesz w testach :-)

reklama
Do góry