reklama
Moja tez nadal w gondoli jezdzi choc juz nog nie moze wyprostowac
My się na razie przesiadłyśmy do spacerówki, bo mieliśmy takie coś pośrednie między gondolą a spacerówką i małej zaczynało być tam ciasno. Ale mamy wszystko z Mutsy i stelaż jest strasznie ciężki - razem z 'górą' waży dobre 15 kg. No i ciężko mi się samej zapakować z tym do bagażnika.. Mój plan jest taki, że to będzie wózek 'domowy', a jak będziemy gdzieś jechać to przyda się coś co zajmuje mniej miejsca...
izia_tcz
Fanka BB :)
ja właśnie w tym celu zakupiłam wcześniej spacerówkę coneco solar żebym wiedziała że tak mało będę używać głębokiego to bym wcale gio mie kupowała fakt spacerówki używam w domu czasami ale tamta też by wystarczyła a na zakupy jest lepsza bo właśnie mało miejsca zajmuje i mogłam wpiąć w nią fotelik
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja cały czas zastanawiam się nad ta SPACERÓWKĄ BABY DESIGN SPRINT KOLORY 2010 FOLIA + GRATISY (1381753221) - Aukcje internetowe Allegro moje dziecko od dawna jeździ w spacerówce tylko zwykle rozłożonej na płasko
Ja mam tą zieloną. Fajna jest :-)
Fajne wyprzedaże, szkoda tylko że tak późno trafiłam i już mało zostało
Wójcik Fashion
Ale ciuszki przecudne
Szukam małej płaszczyka na nast zimę
Wójcik Fashion
Ale ciuszki przecudne
Szukam małej płaszczyka na nast zimę
zyrraffka
Szczęśliwa mama
czy są gdzieś promocje pampków??
Lenuszka
Mamusia Gajusi
dada w stałej cenie 27 złczy są gdzieś promocje pampków??
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
my tylko pampersy, Łukasz kiedyś po dadzie miał całą pupę w krostkach. Chociaż chyba muszę przerzucić się niedługo na jakieś tańsze bo wypłaty jednej nie będzie (( nie wiem jak ja się przerzucę na tryb oszczędny hehehe