reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Moja do "dużych" nie należy, więc może nie będzie tak źle. A z racji że mamy ogrzewanie w samochodzie to nie będzie musiała w kurtce jeździć.

Zdec- ja Cie po prostu uwielbiam za te Twoje posty :))))))) Myśle ze nikt tu nie ma auta bez ogrzewania:))))))))))))))))))))))))

reklama
Zdec- ja Cie po prostu uwielbiam za te Twoje posty :))))))) Myśle ze nikt tu nie ma auta bez ogrzewania:))))))))))))))))))))))))

Hahahaha a tu jesteś w błędzie;P Hahaha:) Są samochody bez ogrzewania:) A nie w sumie już sama nie wiem;( ... może mój brat po prostu ma popsute;)))) Hahahahahhhhahhahah:)

A tak w tamacie: to też patrzyłam na te Cybexy, bo mają fajny fioletowy kolor, ale jakoś do mnie nie przemawiają:( Ciekawe na czym ostatecznie stanie;) Wózek już wybrany, od stycznia obiacałam sobie że na niego odkładam;)

Ostatnia edycja:
Hahahaha a tu jesteś w błędzie;P Hahaha:) Są samochody bez ogrzewania:) A nie w sumie już sama nie wiem;( ... może mój brat po prostu ma popsute;)))) Hahahahahhhhahhahah:)

A tak w tamacie: to też patrzyłam na te Cybexy, bo mają fajny fioletowy kolor, ale jakoś do mnie nie przemawiają:( Ciekawe na czym ostatecznie stanie;) Wózek już wybrany, od stycznia obiacałam sobie że na niego odkładam;)

Zdec - a na jaki wózek się zdecydowałaś? Rozumiem, że chodzi o spacerówkę? My mamy dostać od dziadka na wiosnę i wciąż się wacham... Na razie stanęło na tym:
Sklep dla dzieci 4kids; artyku

arica fajny ten wózeczek:) Ja też zdecydowana jestem na parasolkę Maclaren XLR. Policzyłam sobie że do czerwca powinnam na niego nazbierać;)

Powiem wam że te foteliki słabo wypadają, recaro mają tylko 3. Natomiast ten cybex ma ogólną ocenę 4, jakby ktoś chciał popatrzeć: http://fotelik.info/pl/testy/

Ostatnia edycja:
arica fajny ten wózeczek:) Ja też zdecydowana jestem na parasolkę Maclaren XLR. Policzyłam sobie że do czerwca powinnam na niego nazbierać;)

Powiem wam że te foteliki słabo wypadają, recaro mają tylko 3. Natomiast ten cybex ma ogólną ocenę 4, jakby ktoś chciał popatrzeć: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

zdec - my juz uzywamy tego wózka i jestem bardzo zadowolona, jedyna jego wadą jest dość duży rozmiar -po złożeniu, a mała go uwielbia wygodnio sobie w nim śpi :tak:

zdec - my juz uzywamy tego wózka i jestem bardzo zadowolona, jedyna jego wadą jest dość duży rozmiar -po złożeniu, a mała go uwielbia wygodnio sobie w nim śpi :tak:

Duży? Kurcze a właśnie chcę go kupić ze względu na to że jest mały... to chyba musze się jeszcze zastanowić.
A jak to wygląda w bagażniku samochodu, dużo miejsca ci zajmuje?

Duży? Kurcze a właśnie chcę go kupić ze względu na to że jest mały... to chyba musze się jeszcze zastanowić.
A jak to wygląda w bagażniku samochodu, dużo miejsca ci zajmuje?

właśnie to jest dla mnie jedyna wada tego wózka - ponieważ zajmuje bardzo dużo miejsca, mielismy audi a4 i zajmował prawie cały, teraz mamy astre combi i zajmuje połowe :( trudno mi to wytłumaczyc - może jutro postaram sie zrobić zdjecie - ale jeśli ktoś chce kupić jako małą spacerówke - to radze sprawdzić wymiary po złożeniu i zmierzyć bagażnik, ja uwielbim ten wózek ale ja nie jestem zmotoryzowana a jak jade z mężem samochodem to ok ale do jakiegoś małego autka napewno nie wejdzie. XLR jest wiekszy niz inne spacerówki i jest to i wada i zaleta ;-)

W sumie bagażnik mamy pojemny, ale kurcze chodziło mi właśnie o to żeby mniej miejsca zajmował niż teraz gondola. Bo wygląda to tak, że jest wózek i maks z 5-6 toreb wejdzie:( Jak wracaliśmy od mamy to był hardcore, po dwóch miesiącach:)
Do tej pory też mam przed oczami jak mój brat woził gondolę na górnej półce z tyłu samochodu.... hahahhaaaha, bo nigdzie mu nie chciała wejść hahahhaa

najmniej miejsca zajmuja wózkit ypu quinny zapp - ale jest beznadziejny dziecko może w nim tylko siedzieć, petite str zai - ale sa strasznie niskie i osoby wysokie musza sie schylac na allegro widziałam tez spacerówki typu capri itp - też niezajmuja dużo miejsca
ja ogladałam tez inne spacerówki ale wybrałam własnei xlr ma wieksze koła niż inne spacerówki, śpiworek no i trafiliśmy na super promocje ;)

reklama
Ja jak kupowałam gondole to spacerówka była gratis...oprócz tego brat przywiozł z Holandii jebitny róż spacerówke ale Gaja nie lubi jeżdzić na siedzaco woli lezec:)wic dalej w dondoli nogi prawie wychodzą za:)
Wow mój 3500 post i tyle ja piszę??Rzeczywiście chyba przesadzam:)

Do góry