reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
My kupujemy zelmera. Troche w zasadzie z polecenia bo moje dwie ciocie mają i są niezawodne , przynajmniej taka jest ich opinia. Widziałam też dzisiaj że w Lidlu od poniedziałku bedzie promocja ekspresu do kawki. za 179 i po parametrach patrzę że całkiem niezły i dają 3 lata gwarancji
a jaki model??

Co kupujecie mżęom pod choinkę/?
Myślałam o komplecie płyt Republiki, ale drogo wychodzi, więc może na urodziny dostanie. Ostatnio zapodział 2 czapki, więc muszę się za jakimiś fajnymi rozejrzeć. I przy okazji może coś jeszcze wpadnie mi w oko;-)

Byłam dziś w carrefourze- wydałam 110zł i 50zł mam w e-bonach. Liczę na to, że w styczniu będę ciekawe promocje, żebym miała na co przeznaczyć e-bony :-p W sumie to niezły pomysł na ściągnięcie klientów, bo zazwyczaj nie robię w carrefourze zakupów.

Powiem Ci że od jakiegoś czasu zgłębiam temat i te na kapsuły są nie opłacalne. Za drogo wychodzi kawka a late machiato bardzo łatwo zrobić samemu ze zwykłego ekspresu , wystarczy mieć spieniacz do mleka i cuda mozna robić:) late , capucino itp:)
ten z tschibo ma spieniacz mleka wiec latte mozna sobie zrobic z prawdziwego a nie z kapsulki
tylko kawke parzy z kapsow, bardzo smaczna
To się nazywa pomysł:) Ale jak to zrobisz żeby to była niespodzianka?:rofl2:
napadnie na niego w nocy z tatuazysta:)))

Ja nie mam, ale chyba oni jak ktos zamówił to wysyłają gazetkę na maila wcześniej...ja tak dostaje z tesco 3 dni prze publikacją
A ja do tesco jede po kaszki HIPP są 2 plus 1 gratis za 9,95zł czyli jedna wychodzi 3,32 bardzo tanio...kupie ich bardzo dużo :)

Kurcze szukam tej promocji na kaszki HIPP i nie widzę:( U nas jest tylko ta fajna że do 4 słoiczków bańki mydlane gratis;) To muszę nakupić małej z 4 Dynie z ziemniaczkami:)
Możliwe żebyś miała inną promocję w tesco? Może pamiętasz na której stronie to było;P

Szkoda że ja mam do Carrefoura tak daleko, bo kurcze te e-bony super sprawa;) Cena za tesco po drugiej stronie ulicy wysoka(brak innych hipermarketów w okolicy:)

Klementinka - z tym tatuażystą pomysł niezły;) Rzeczywiście byłaby niespodzianka.

Ja się dzisiaj wybrałam do Tesco (dzięki Zdec :))))) i zakupilam 2 trzypaki pajacyków dla Jagody:) 3 szt za 32zl. Swiąteczne body z kapciuszkami takie jak gosiagro pokazywala za 17zl i jeszcze Hanka się załapała na strój anioła na jasełka :))))
Bardzo ładne te pajacyki i dobre jakościowo :))))

reklama
Do góry