reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
My kupujemy zelmera. Troche w zasadzie z polecenia bo moje dwie ciocie mają i są niezawodne , przynajmniej taka jest ich opinia. Widziałam też dzisiaj że w Lidlu od poniedziałku bedzie promocja ekspresu do kawki. za 179 i po parametrach patrzę że całkiem niezły i dają 3 lata gwarancji
a jaki model??

Co kupujecie mżęom pod choinkę/?
Myślałam o komplecie płyt Republiki, ale drogo wychodzi, więc może na urodziny dostanie. Ostatnio zapodział 2 czapki, więc muszę się za jakimiś fajnymi rozejrzeć. I przy okazji może coś jeszcze wpadnie mi w oko;-)

Byłam dziś w carrefourze- wydałam 110zł i 50zł mam w e-bonach. Liczę na to, że w styczniu będę ciekawe promocje, żebym miała na co przeznaczyć e-bony :-p W sumie to niezły pomysł na ściągnięcie klientów, bo zazwyczaj nie robię w carrefourze zakupów.

Powiem Ci że od jakiegoś czasu zgłębiam temat i te na kapsuły są nie opłacalne. Za drogo wychodzi kawka a late machiato bardzo łatwo zrobić samemu ze zwykłego ekspresu , wystarczy mieć spieniacz do mleka i cuda mozna robić:) late , capucino itp:)
ten z tschibo ma spieniacz mleka wiec latte mozna sobie zrobic z prawdziwego a nie z kapsulki
tylko kawke parzy z kapsow, bardzo smaczna
To się nazywa pomysł:) Ale jak to zrobisz żeby to była niespodzianka?:rofl2:
napadnie na niego w nocy z tatuazysta:)))

Ja nie mam, ale chyba oni jak ktos zamówił to wysyłają gazetkę na maila wcześniej...ja tak dostaje z tesco 3 dni prze publikacją
A ja do tesco jede po kaszki HIPP są 2 plus 1 gratis za 9,95zł czyli jedna wychodzi 3,32 bardzo tanio...kupie ich bardzo dużo :)

Kurcze szukam tej promocji na kaszki HIPP i nie widzę:( U nas jest tylko ta fajna że do 4 słoiczków bańki mydlane gratis;) To muszę nakupić małej z 4 Dynie z ziemniaczkami:)
Możliwe żebyś miała inną promocję w tesco? Może pamiętasz na której stronie to było;P

Szkoda że ja mam do Carrefoura tak daleko, bo kurcze te e-bony super sprawa;) Cena za tesco po drugiej stronie ulicy wysoka(brak innych hipermarketów w okolicy:)

Klementinka - z tym tatuażystą pomysł niezły;) Rzeczywiście byłaby niespodzianka.

Ja się dzisiaj wybrałam do Tesco (dzięki Zdec :))))) i zakupilam 2 trzypaki pajacyków dla Jagody:) 3 szt za 32zl. Swiąteczne body z kapciuszkami takie jak gosiagro pokazywala za 17zl i jeszcze Hanka się załapała na strój anioła na jasełka :))))
Bardzo ładne te pajacyki i dobre jakościowo :))))

reklama
Do góry