reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja kupiłam ostatnio Hani to
Fisher Price statek pociąg zaskakujące zwierzaki (1345432819) - Aukcje internetowe Allegro
Jest rewelacyjny ten pociąg :-)
Fisher Price statek pociąg zaskakujące zwierzaki (1345432819) - Aukcje internetowe Allegro
Jest rewelacyjny ten pociąg :-)
kasiek - fajny ten pociąg
athena - już wiem o co ci chodziło O kaszkę w sensie deserek hahahah.. a ja się głowię od wczoraj jaką to kaszę ma HiPP))) A powiedz mi ona jest z mlekiem prawda?
agast - super że się do czegoś przydałam
athena - już wiem o co ci chodziło O kaszkę w sensie deserek hahahah.. a ja się głowię od wczoraj jaką to kaszę ma HiPP))) A powiedz mi ona jest z mlekiem prawda?
agast - super że się do czegoś przydałam
koriander
Fanka BB :)
wczoraj kupilam, tylko filoteowy na przecenie w endo za 30 zeta. dostawa za darmo dzieki za tego linka wczorajszego
Ola_fasola
Moderatorka
my tez dziś bYliśmy na zakupach, kupiliśmy w końcu małej kombinezon taki: KOMBINEZON WÓJCIK R 68 PUSZYSTE KOCIAKI ZIMA2010 (1335727145) - Aukcje internetowe Allegro
dresik w h&m taki jak niektóre z was mają no i obowiązkowo tą czapkę z uszami z czerwoną kokardką z h&m z obrań to jeszcze pare pierdół spodnie, rajstopki taką fajną kamizelkęz futerka w wójciku. No i kupiliśmy jej jeszcze klocki fisher prica Fisher Price aktywne klocki (1329489935) - Aukcje internetowe Allegro i przyszły jeszcze dziś z allegro bodziaki, bardzo fajne ciekawe jak po praniu będą wyglądały Kolorowe body x 7; Early days (1341452446) - Aukcje internetowe Allegro
dresik w h&m taki jak niektóre z was mają no i obowiązkowo tą czapkę z uszami z czerwoną kokardką z h&m z obrań to jeszcze pare pierdół spodnie, rajstopki taką fajną kamizelkęz futerka w wójciku. No i kupiliśmy jej jeszcze klocki fisher prica Fisher Price aktywne klocki (1329489935) - Aukcje internetowe Allegro i przyszły jeszcze dziś z allegro bodziaki, bardzo fajne ciekawe jak po praniu będą wyglądały Kolorowe body x 7; Early days (1341452446) - Aukcje internetowe Allegro
Od jutra w makro zabawki -20% np. szczeniaczek wyjdzie za 87zł.
Kupiłam Iguli te klocki * LAMAZE klocki magnetyczne od 6 m TERAZ -10% (1351082930) - Aukcje internetowe Allegro fajne kolory, każdy klocuszek grzechocze i ma sprężyste elementy no i wieża prawie sama się buduje
Kupiłam Iguli te klocki * LAMAZE klocki magnetyczne od 6 m TERAZ -10% (1351082930) - Aukcje internetowe Allegro fajne kolory, każdy klocuszek grzechocze i ma sprężyste elementy no i wieża prawie sama się buduje
Ola_fasola
Moderatorka
Ola_fasola - śliczny ten kombinezon, ale pewnie w sklepie strasznie drogi To się obkupiliście
_avena_ - rzeczywiście te klocki wyglądają ciekawie
w sklepie tańszy niż na allegro - 140 zł ale niestety jest za mały i teraz dzwonie po sklepach i szukam większego bo oddać nie można... stary mnie namówił bo mu sie po sklepach chodzić nie chciało!!! ale jestem zła!
reklama
agast22
Fanka BB :)
Ola- nie daj sie!!!! Kazdy towar mozna zwrocic jesli ma nie oderwaną metke!!!!! I nie ma znaczenia czy sklep sobie wywiesil kartke ze nie ma zwrotow!!!!!!!!!!!!!!!! Popros o kierownika! Masz prawo zwrocic!!!
Lena- dlaczego nie polecasz kombinezonu a la spiwor???
Avena- super te klocki! Chyba sie skusze
Lena- dlaczego nie polecasz kombinezonu a la spiwor???
Avena- super te klocki! Chyba sie skusze