reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

powiem szczerze że zastanawiałam się nad takim zanim kupiłam toledo nawet fajny dość lekki i szeroki ale jak się sprawdza w rzeczywistości to nie wiem
a to moje dzisiejsze łupy
nowy folder(2) 016 [800x600].jpgnowy folder(2) 017 [800x600].jpgnowy folder(2) 013 [800x600].jpgnowy folder(2) 014 [800x600].jpgnowy folder(2) 015 [800x600].jpgwszystko za 25 zł nowy folder(2) 012 [800x600].jpga to mój księciunio
pencil.png

reklama
Chyba mam wreszcie pomysł na prezent pod choinkę dla Krzyśka-miś co czyta bajki- MIŚ BAJECZKA CZYTAJĄCY BAJKI 00953 EPEE (1325920123) - Aukcje internetowe Allegro
Kajdusia...super zakupy-uwielbiam lumpki, u mnie otworzyli taki z ubr ankami dla dziecki i już udało mi się tam co nieco upolować np. jeansy Benetton za 5zł, które mały ma właśnie na sobie...a mają tam też zabawki, wózki foteliki itp.

Podoba mi się ta spacerówka, tylko ciekawa jestem jak się sprawdzi, znacie opinie o niej a może któraś z was ją użytkowała, albo użytkuje. 6 kol TRAPER CONECO ------AŻ 7 GRATISÓW----SKLEP (1322962538) - Aukcje internetowe Allegro

ja miałam ten model pożyczony jak mój w naprawie był i pewnie czytałaś co o nim sądzę, jak czołg się prowadzi, ale ten co miałam to stary był, dziecko już "wychowal" i chyba koła popsute, bo sie nie obracały :( i jeszcze jedna wada: jak rozłożysz na płasko to do kosza nie można nic włożyc lub sięgnąc bo nie ma dostepu, plusem jest super proste składanie/ rozkładanie- nie tak jak w x-landerze,
jeszcze ten mój nie miał regulacji wys rączki

athna83 - nie polecam tego misia:( Kupiliśmy go na roczek mojego męża chrześniaka i jest do niczego:( Zacinał się, ciągle zaczynał bajkę od początku, byliśmy wkurzeni:(

iza_tcz - super łowy:) Ach.... moja wizyta w lumpku dopiero w nast poniedziałek:(

Chyba mam wreszcie pomysł na prezent pod choinkę dla Krzyśka-miś co czyta bajki- MIŚ BAJECZKA CZYTAJĄCY BAJKI 00953 EPEE (1325920123) - Aukcje internetowe Allegro
Kajdusia...super zakupy-uwielbiam lumpki, u mnie otworzyli taki z ubr ankami dla dziecki i już udało mi się tam co nieco upolować np. jeansy Benetton za 5zł, które mały ma właśnie na sobie...a mają tam też zabawki, wózki foteliki itp.

Podoba mi się ta spacerówka, tylko ciekawa jestem jak się sprawdzi, znacie opinie o niej a może któraś z was ją użytkowała, albo użytkuje. 6 kol TRAPER CONECO ------AŻ 7 GRATISÓW----SKLEP (1322962538) - Aukcje internetowe Allegro
oglądałam też tego i nawet bardziej mi sie podobał ma ładniejsze kolory bardziej żywe i grubszy materacykWÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+ OKRYCIE W-wa

arica ja mam ten wozek, nawet od tego samego sprzedawcy tylko taki kolorek
SPACERÓWKA QUICK SMART GIRAFFE lekka, zwrotna (1313203138) - Aukcje internetowe Allegro
powiem Ci ze jest super leciutki, bajerancko sie prowadzi, miesci sie za siedzeniem. Tylko moim zdaniem nadaje sie tylko na proste drogi. Ja go mam tylko po to jak jedziemy na zakupy czy do miasta. Sklada sie go bardzo latwo i szybko. Mozna go schowac w fajna torbe i zarzucic na ramie:) minsuem jest to ze sa tylko dwie regulacje oparcia.Ogolnie szczerze polecam a szczegolnie ten kolorek bo na zywo jest super

kiedys był temat skarpetek, jakie kupowac, ja polecam skarpetki i rajstopki dziecięce gatty- nie mechacą się tak jak H&Mowe, cena skarpet 4 zł/para, rajtki po 12,90, chyba zrezygnuję z H&M jeśli chodzi o skarpetki bo mam i z Plutem i Kermitem i wyglądają jakpo wojnie, takie zmechacone i zniszczone a z Gatty daja radę

Kasia a te z gatty tez maja tak nisko (w kostce) sciagacz?
mimo ze Jas do grubaskow nie nalezy, inne skarpety mu sie odciskaja a te hmowe nie
fakt, ze sie bardzo mechaca ale wydaje mi sie ze dla niego sa wygodne

reklama
oglądałam też tego i nawet bardziej mi sie podobał ma ładniejsze kolory bardziej żywe i grubszy materacykWÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+ OKRYCIE W-wa
my mamy ten wózek, kupiliśmy jakiś rok temu jak Asia zaczynała chodzić a lżejsza spacerówka była potrzebna do sporadycznego przemieszczania się
i jest super, polecam bardzo , ogromnym plusem jest jej lekkość i to że się rozkłada na płasko
na wiosnę przesadzimy do niej Tomusia ( chociaż zdarzyło się że już kilka razy z niej korzystał )

Do góry