reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
Chyba mam wreszcie pomysł na prezent pod choinkę dla Krzyśka-miś co czyta bajki- MIŚ BAJECZKA CZYTAJĄCY BAJKI 00953 EPEE (1325920123) - Aukcje internetowe Allegro
Kajdusia...super zakupy-uwielbiam lumpki, u mnie otworzyli taki z ubr ankami dla dziecki i już udało mi się tam co nieco upolować np. jeansy Benetton za 5zł, które mały ma właśnie na sobie...a mają tam też zabawki, wózki foteliki itp.
Podoba mi się ta spacerówka, tylko ciekawa jestem jak się sprawdzi, znacie opinie o niej a może któraś z was ją użytkowała, albo użytkuje. 6 kol TRAPER CONECO ------AŻ 7 GRATISÓW----SKLEP (1322962538) - Aukcje internetowe Allegro
ja miałam ten model pożyczony jak mój w naprawie był i pewnie czytałaś co o nim sądzę, jak czołg się prowadzi, ale ten co miałam to stary był, dziecko już "wychowal" i chyba koła popsute, bo sie nie obracały i jeszcze jedna wada: jak rozłożysz na płasko to do kosza nie można nic włożyc lub sięgnąc bo nie ma dostepu, plusem jest super proste składanie/ rozkładanie- nie tak jak w x-landerze,
jeszcze ten mój nie miał regulacji wys rączki
athna83 - nie polecam tego misia Kupiliśmy go na roczek mojego męża chrześniaka i jest do niczego Zacinał się, ciągle zaczynał bajkę od początku, byliśmy wkurzeni
iza_tcz - super łowy Ach.... moja wizyta w lumpku dopiero w nast poniedziałek
iza_tcz - super łowy Ach.... moja wizyta w lumpku dopiero w nast poniedziałek
izia_tcz
oglądałam też tego i nawet bardziej mi sie podobał ma ładniejsze kolory bardziej żywe i grubszy materacykWÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+ OKRYCIE W-waChyba mam wreszcie pomysł na prezent pod choinkę dla Krzyśka-miś co czyta bajki- MIŚ BAJECZKA CZYTAJĄCY BAJKI 00953 EPEE (1325920123) - Aukcje internetowe Allegro
Kajdusia...super zakupy-uwielbiam lumpki, u mnie otworzyli taki z ubr ankami dla dziecki i już udało mi się tam co nieco upolować np. jeansy Benetton za 5zł, które mały ma właśnie na sobie...a mają tam też zabawki, wózki foteliki itp.
Podoba mi się ta spacerówka, tylko ciekawa jestem jak się sprawdzi, znacie opinie o niej a może któraś z was ją użytkowała, albo użytkuje. 6 kol TRAPER CONECO ------AŻ 7 GRATISÓW----SKLEP (1322962538) - Aukcje internetowe Allegro
A czy któraś z Was miała do czynienia z tym wózkiem: SPACERÓWKA QUICK SMART lekka zwrotna na spacery (1313202909) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się i co dla mnie najważniejsze - ma jedną rączkę, a nie dwie, co ma dla mnie duże znaczenie, bo jak chodzę na spacery to w jednej ręce mam wózek, a w drugiej smycz i psa..
Bo i ten wózek jest lekki i fajnie się składa
Podoba mi się i co dla mnie najważniejsze - ma jedną rączkę, a nie dwie, co ma dla mnie duże znaczenie, bo jak chodzę na spacery to w jednej ręce mam wózek, a w drugiej smycz i psa..
Bo i ten wózek jest lekki i fajnie się składa
natalia1645
Aktywna w BB
arica ja mam ten wozek, nawet od tego samego sprzedawcy tylko taki kolorek
SPACERÓWKA QUICK SMART GIRAFFE lekka, zwrotna (1313203138) - Aukcje internetowe Allegro
powiem Ci ze jest super leciutki, bajerancko sie prowadzi, miesci sie za siedzeniem. Tylko moim zdaniem nadaje sie tylko na proste drogi. Ja go mam tylko po to jak jedziemy na zakupy czy do miasta. Sklada sie go bardzo latwo i szybko. Mozna go schowac w fajna torbe i zarzucic na ramie minsuem jest to ze sa tylko dwie regulacje oparcia.Ogolnie szczerze polecam a szczegolnie ten kolorek bo na zywo jest super
SPACERÓWKA QUICK SMART GIRAFFE lekka, zwrotna (1313203138) - Aukcje internetowe Allegro
powiem Ci ze jest super leciutki, bajerancko sie prowadzi, miesci sie za siedzeniem. Tylko moim zdaniem nadaje sie tylko na proste drogi. Ja go mam tylko po to jak jedziemy na zakupy czy do miasta. Sklada sie go bardzo latwo i szybko. Mozna go schowac w fajna torbe i zarzucic na ramie minsuem jest to ze sa tylko dwie regulacje oparcia.Ogolnie szczerze polecam a szczegolnie ten kolorek bo na zywo jest super
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Nie polecam. Pomyśl nad tym
WÓZEK SPACEROWY SPRINT BABY DESIGN OSŁONA FOLIA (1310989642) - Aukcje internetowe Allegro
Kupilismy jako drugi wózek i stoi u mojej mamy i jest rewelacyjny
Kasiula1982
kiedys był temat skarpetek, jakie kupowac, ja polecam skarpetki i rajstopki dziecięce gatty- nie mechacą się tak jak H&Mowe, cena skarpet 4 zł/para, rajtki po 12,90, chyba zrezygnuję z H&M jeśli chodzi o skarpetki bo mam i z Plutem i Kermitem i wyglądają jakpo wojnie, takie zmechacone i zniszczone a z Gatty daja radę
Klementinka
Kasia a te z gatty tez maja tak nisko (w kostce) sciagacz?
mimo ze Jas do grubaskow nie nalezy, inne skarpety mu sie odciskaja a te hmowe nie
fakt, ze sie bardzo mechaca ale wydaje mi sie ze dla niego sa wygodne
mimo ze Jas do grubaskow nie nalezy, inne skarpety mu sie odciskaja a te hmowe nie
fakt, ze sie bardzo mechaca ale wydaje mi sie ze dla niego sa wygodne
reklama
my mamy ten wózek, kupiliśmy jakiś rok temu jak Asia zaczynała chodzić a lżejsza spacerówka była potrzebna do sporadycznego przemieszczania sięoglądałam też tego i nawet bardziej mi sie podobał ma ładniejsze kolory bardziej żywe i grubszy materacykWÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+ OKRYCIE W-wa
i jest super, polecam bardzo , ogromnym plusem jest jej lekkość i to że się rozkłada na płasko
na wiosnę przesadzimy do niej Tomusia ( chociaż zdarzyło się że już kilka razy z niej korzystał )