reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Kasia a te z gatty tez maja tak nisko (w kostce) sciagacz?
mimo ze Jas do grubaskow nie nalezy, inne skarpety mu sie odciskaja a te hmowe nie
fakt, ze sie bardzo mechaca ale wydaje mi sie ze dla niego sa wygodne
porównałam ściągacz z tymi H&Mowymi i Gatta ma niżej, ale nie tak obciskający, wydają mi się wygodniejsze i lepsze niż z H&M, ale za to są cieńsze

Fajna ta gra w chowanego.
Jesli chodzi o tego skoczka to jak masz mozliwość obejrz go sobie na żywo_Oprócz tych wibracji i melodyjek to nic nadzwyczajnego ta zabawka.Nosek naciska sie dośc trudno a sama zabawka jest za cieżka jak dla pół rocznego dziecka.

zdec- nie iwem czy dają jeszcze te bony, ale widzialam tez szczeniaczka w promocji w Auchan za 107zl. I te bony to byly za szczeniaczka za 40zl.

reklama
Kupiłam już tego szczeniaczka w Tesco też jakoś za 109zł, jeszcze dokupiłam puzzle piankowe, ale jakiś szit, bo z elementami w środku i okazało się że one odpadają:( No i są dziury, a tych *******ników nie chce mi się układać:(

W Tesco jest promocja na białe pampersy, tzn Premium Care, 3 60szt w opakowaniu kosztują 39,99. Nie wiem ile jest 4 w opakowaniu:) No i znowu promocja na chusteczki 3+1 x 72szt po 20,99zł

Do góry