reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja to bym musiala obmacac i sie pobawic zeby moc wyrazic opinie:-D Ale na zdjeciu wygladaja dosc solidnie.

Dzis przyszla rozowa sukienka z H&M jest boska, mieciutka, normalnie sama bym ja nosila ale sie nie dopne :cool2:

reklama
Gosiagro - całkiem nieźle wyglądają ale ja też wolałabym to dokładnie obejrzeć i porównać ceny chociażby z FP.
Koriander - pokaż sukienkę!
Kasiula - super spodenki!
A ja dziś wygrałam aukcję: zestaw dla dziewczynki 6-12 m-cy 10 sztuk (1311774973) - Aukcje internetowe Allegro Zdecydowałam się dla niej dla tego kompletu na pierwszym zdjęciu no i i super bo odejdą mi koszty wysyłki, odbiorę osobiście jak pojedziemy w końcu do teściów na kolejny weekend:)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi tez już popatrzyłam i kupie Fisher Price, bo te to jakoś nieznane, teściowka to zobaczyła i chciała kupić, ale już jej to wyperswadowaliśmy, jak chce niech kupuje Fishera:-D

Gosiagro- ja tez jestem za Fisherem!

A dzis do mnie przyszły dzinsy, ktore wylicytowalam za 8zł dla Jadzi i są super! Ładniejsze niz na fotce!
1306629949.jpg

i polarek next jak nowy za 9zł

1306629571.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Muszę się Wam pochwalić moimi zakupami lumpkowymi, tymi dla Małgosi, bo poza niemi jest jeszcze sporo dla Piotrka- m.in. zasłonki do pokoju z Sam Samem i wrotki :-) Wszystko bardzo taniutkie :-)
O proszę: skarpetki i rajstopki- wszystko po 50gr :-D:
sk.jpg
bluzeczki, bluza dresowa, sweterek
b3s.jpgb2.jpg b1.jpg

cieplutki polarek, kolorki dużo ładniejsze niż na zdjęciu
p.jpg

buciki (sandałki bedą akurat na lato, w ogóle nie znoszone (po 5 zł), a te czarne to lakierki- są mięciutkie, akurat na teraz
bu.jpg

Śliczna sukienka HM
s2.jpg

i sukienka Next,cieplutka, wełniana
s1.jpg

Przepraszam za tą ilość, ale po prostu musiałam się pochwalić :-)A jak sobie humor poprawiłam :-D

Ostatnia edycja:
Do góry