reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

arica ja mam ten wozek, nawet od tego samego sprzedawcy tylko taki kolorek
SPACERÓWKA QUICK SMART GIRAFFE lekka, zwrotna (1313203138) - Aukcje internetowe Allegro
powiem Ci ze jest super leciutki, bajerancko sie prowadzi, miesci sie za siedzeniem. Tylko moim zdaniem nadaje sie tylko na proste drogi. Ja go mam tylko po to jak jedziemy na zakupy czy do miasta. Sklada sie go bardzo latwo i szybko. Mozna go schowac w fajna torbe i zarzucic na ramie:) minsuem jest to ze sa tylko dwie regulacje oparcia.Ogolnie szczerze polecam a szczegolnie ten kolorek bo na zywo jest super

Hm, z tego co patrzyłam to chyba większość spacerówek ma tylko dwie regulacje oparcia. Szukam właśnie lekkiej i dobrze składanej spacerówki, bo na razie mamy Mutsy UrbanRider i on ma dość ciężki stelaż. Na razie mała jeździ w takiej niby-gondoli, teraz chyba już tego nie robią, bo nie widziałam nigdzie, a mamy wózek po synku siostry, który teraz ma 6 lat. Mamy też do niego spacerówkę, ale sam stelaż zajmuje nam praktycznie cały bagażnik. Więc szukamy pomału czegoś lżejszego i poręczniejszego. Pewnie na początku też będę jeździła nim głównie na zakupy, ale potem jak gdzieś pojedziemy na wakacje to taka składana spacerówka będzie w sam raz :) No i nie będę się musiała tyle męczyć, żeby to włożyć do bagażnika, a potem wyjąć...

reklama
dzisiaj byliśmy z moim tatą na zakupach w Coccodrillo. dziadziuś zaszalał i wydał po rabacie 25% (trzeba mieć 5 opakować po kinder pingi) 400zł :) mi by było szkoda kasy :) więc młoda na wiosne ubrana :)

ostatnio był jeszcze tańszy, siostra kupiła go Mai za 50 zł;-)

To może przecenili :-(

A to moje dzisiejsze łowy, jeszcze mam rzeczy ale w pralce.

DSCN1796.jpgDSCN1789.jpgDSCN1791.jpgDSCN1787.jpgDSCN1790.jpgDSCN1788.jpg

dzisiaj byliśmy z moim tatą na zakupach w Coccodrillo. dziadziuś zaszalał i wydał po rabacie 25% (trzeba mieć 5 opakować po kinder pingi) 400zł :) mi by było szkoda kasy :) więc młoda na wiosne ubrana :)

Dziadek ma gest;-);-)

fajne łowy:-) wszystko to na lumpkach kupiłaś:szok:

pochwal się fotkami:-]

woooowwwww!!!!!

reklama
Do góry