reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Fajne:-) Cenowo znośne, chociaż w sklepie teraz na wyprzedażach można kupić body jeszcze taniej.

Ja zbyt długo nie czekałam i skompletowałam już prawie całą garderobę maluszka :-) czekam jeszcze na 6 pajacyków, skarpetki i czapeczki i to byłoby na tyle :tak:.
Na razie zrezygnowałam ze spodenek bo nie wiem jak długo pępszek bedzie się trzymał.
A o to co już mam ;-)

Załączniki

• P2030428.jpg
    P2030428.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 66
  • P2030429.jpg
    P2030429.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 59
  • P2030430.jpg
    P2030430.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 55
  • P2030431.jpg
    P2030431.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 57
  • P2030432.jpg
    P2030432.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 60
  • P2030433.jpg
    P2030433.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 59
Wszystko jest na 62 . W razie czego jak dzidzia będzie mniejsza (choć oboje z M jesteśmy dość wysocy) to uzupełni się już na bieżąco.

Witam dziewczyny, mam nadzieje że się nie wkurzycie że pisze, ja dopiero mam zamiar od grudnia zacząć starać się o dzidzie, ale prowadzę sklep dla dzieci i niemowląt i mam bloga na którym umieszczam zdjecia rzeczy jakie sprzedaję w sklepie. Zapraszam do obejrzenia i ocenienia sklepu czy Wam się podoba, jeśli którejś coś sie spodoba to nie ma roblemu sprzedaje na takiej zasadzie jak na allegro. Jedna przyszła mama z czerwcówek już u mnie zrobiła zakupy :)
mam nadzieje że nie jesteście złe że sie tak wprosiłam co:confused:;-)

gratuluje wam wszystkim fasolek :tak: mi mażą się bliźniaki:-)

Wkurzyć to sie możemy, że sama sie tak późno odzywasz :-D bo kpi już dawno podesłała nam link do bloga :-) ciuszki są super, na pewno coś zamówię jak tylko zacznę kupować :-D:-D

reklama
Do góry