reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dzięki za podpowiedź.
Ostatnio, dostałam takie od mamy - ona kupiła je w Zarze za grosze (5 zł/szt.). Od tamtej pory zaglądam tam co jakiś czas i nic. Po poprzedniej dzidzi mam, ale nie chcę teraz tylko starych ciuszków - to trochę niesprawiedliwe - i tak większość będzie miała używanych. Oj te drugie robaczki, zawsze będą pokrzywdzone - dostaną mniej czasu, mniej czułości od rodziców...

reklama
Ja mam duży problem ze znaleziemiem kaftaników i body na pierwsze miesiące - ale nie wkładanych przez główkę... wszędzie, gdzie do tej pory byłam, wszystko piękne, ale niech męczą się producenci, ja chcę koniecznie rozpinane na brzuszku.
Czy któraś z Was nabyła takich? Gdzie? :confused:

ja kupiłam takie w Askocie

A my niedawno wróciliśmy z tej hurtowni "Bajka" i szczerze powiem, że ceny bardzo nie odbiegają od tych w normalnych sklepach :confused: Co do wózków to nie mają TAKO - nie prowadzą sprzedaży tych wózków.
Jedyne co było i mnie interesowało to VECTOR ( VECTOR AIR_3W1_ESPIRO_FOTELIK NEO_GONDOLA W-0zl (856793371) - Aukcje internetowe Allegro ) i chyba dobrze, że go obejrzałam bo nie jest warty uwagi. Na żywo wygląda tandetnie i niefajnie.

Dzisiejszy zakup z allegro :-D

905636446

Ja mam duży problem ze znaleziemiem kaftaników i body na pierwsze miesiące - ale nie wkładanych przez główkę... wszędzie, gdzie do tej pory byłam, wszystko piękne, ale niech męczą się producenci, ja chcę koniecznie rozpinane na brzuszku.
jest duży wybór zarówno kaftaników jak i body polskiej firmy EWA KLUCZE, wykonane 100 % z bawełny rozpinane z boku lub na brzuszku np.
Koszulka niemowlęca 56 EWA KLUCZE biała (897590990) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULKA KOPERTOWA EWA Klucze ROZ. 56 TANIO!!! (874268636) - Aukcje internetowe Allegro
KAFTANIK kaftaniki Plastuś EWA 56 PROMOCJA !! n (874813927) - Aukcje internetowe Allegro
EWA KLUCZE Body REGLAN kolory r.56 TANIO! bawełna (898951803) - Aukcje internetowe Allegro
EWA KLUCZE Body REGLAN kolory r.56 TANIO! bawełna (898951803) - Aukcje internetowe Allegro

Hefi fajna sukieneczka:-) Ja też dzisiaj zaszalałam trochę na allegro:-D
Ale to już na prawdę ostatni raz i nic więcej nie kupuję:-) Poza tym spłukałam się już całkowicie;-):tak::tak:
Oczywiście okazja:-):-)

Załączniki

• 900978561 spodenki.jpg
    900978561 spodenki.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 49
  • sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 47
  • sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 43
  • bluzeczka.jpg
    bluzeczka.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 44
Ja kupilam w h&m.

A my niedawno wróciliśmy z tej hurtowni "Bajka" i szczerze powiem, że ceny bardzo nie odbiegają od tych w normalnych sklepach :confused: Co do wózków to nie mają TAKO - nie prowadzą sprzedaży tych wózków.
Jedyne co było i mnie interesowało to VECTOR ( VECTOR AIR_3W1_ESPIRO_FOTELIK NEO_GONDOLA W-0zl (856793371) - Aukcje internetowe Allegro ) i chyba dobrze, że go obejrzałam bo nie jest warty uwagi. Na żywo wygląda tandetnie i niefajnie.
Kurcze, to mnie zaskoczylas. Mi sie ten wozek bardzo podoba:nerd: Widuje go co najmniej raz dziennie, hehe mozesz dokladniej opisac co ci sie nie podobalo? Moze nie zwracam uwagi na jakies istotne szczegoly?

Kurcze, to mnie zaskoczylas. Mi sie ten wozek bardzo podoba:nerd: Widuje go co najmniej raz dziennie, hehe mozesz dokladniej opisac co ci sie nie podobalo? Moze nie zwracam uwagi na jakies istotne szczegoly?

agast może to było mylne wrażenie ale wyglądał mało stabilnie :confused:, nawet na równej podłodze w sklepie miałam wrażenie że coś jest nie tak (dla porównania wzięłam inny wózek innej firmy i z tym było w porządku). Osoby które planują kupić wózki z rączką teleskopową powinny zwrócić uwagę czy ta rączka nie lata na wszystkie strony bo tu wyglądało to tak że mimo że była "zablokowana" to się tak jakby telepała (nie wiem jak to wyjaśnić poprostu dokładnie trzeba patrzyć na te rączki ;-)). Poza tym to niewiele więcej mogę powiedzieć bo oglądałam tylko gondolę.
Kurcze może to był jakiś felerny medel bo naprawdę odniosłam wrażenie, że jest tandetny i na pewno nie zdecydowałabym się na niego :baffled:

reklama
Bede musiala sie przyjzec dokladniej w takim razie. Widuje go codziennie ale nigdy nie prowadzilam. Moze przy jakiejs okazji zapytam sie tej dziewczyny (mieszka w moim bloku ale jej nie znam) czy jest zadowolona z tego wozka. :confused: No i dla nas teleskopowa rączka to podstawa bo wysocy jestesmy..

Do góry