reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
U nas w H&M są już przeceny "ostatniego letniego rzutu" i można kupić fajne sukieneczki-tuniki dla dziewczynek na przyszły rok za 20zł. Do tego też za 20zł można kupić rampersiki 2szt z krótkim rękawkiem w pszczółki :)

rampersik.th.jpg
tunikar.jpg
rampersik.jpg

Czekam na reszte przecen, bo jeszcze sporo ładnych rzeczy im zostało z lata, a teraz przecież tego nikt nie kupuje..

Ostatnia edycja:
U nas w H&M są już przeceny "ostatniego letniego rzutu" i można kupić fajne sukieneczki-tuniki dla dziewczynek na przyszły rok za 20zł. Do tego też za 20zł można kupić rampersiki 2szt z krótkim rękawkiem w pszczółki :)

rampersik.th.jpg
tunikar.jpg
rampersik.jpg

Czekam na reszte przecen, bo jeszcze sporo ładnych rzeczy im zostało z lata, a teraz przecież tego nikt nie kupuje..

tez mam te rampersiki:-D:-D super Ci się trafiło, ja je kupiłam po normalnej wtedy cenie

Moje dzisiejsze H&Mowe łupy:-D
komplet jak ma Kasia i Hefi
Kapelusik jak ma Hefi tylko u mnie kasjerka jakoś inaczej skasowała i dałam za niego całe 5 zl:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:
DSC_0969.jpgDSC_0970.jpgDSC_0967.jpgDSC_0971.jpg

reklama
gosiagro, hefi ten kapelusik bedzie przyszla wiosna przebojem wsrod czerwcowek, tez go mam :))
kajsiajanicka, ta marynarka z latka na lokciu mnie rozwalila, jeszcze fajki brakuje i bedzie jak pan profesor. super ciuszki!

Do góry