reklama
Tak Igula jak na swoje 3 m-ce i 3 tyg jest duuuuża, z dzisiejszych pomiarów wyszło 69To Twoja Iga musi być długą dziewczyną! Nasza Pola jest 2 tygodnie młodsza i wchodzi w 62. W 68 się topi!
Kasiula1982
Fanka BB :)
MUZYCZNY CHODZIK 2w1 FISHER PRICE P2744 BB KRAKÓW (1242625864) - Aukcje internetowe Allegro
z Filipa pieniędzy chrzcinowych zakupiłam taki chodzik-pchacz
polecam sprzedawcę: w czwartek kupiła, i zapłaciłam w piątek już miałam towar
a chodzik super, nie moge się doczekać, ąz Filip będzie nim jeździł
z Filipa pieniędzy chrzcinowych zakupiłam taki chodzik-pchacz
polecam sprzedawcę: w czwartek kupiła, i zapłaciłam w piątek już miałam towar
a chodzik super, nie moge się doczekać, ąz Filip będzie nim jeździł
Kasiula1982
wczorajsza wyprawa po prezent dla bratowej zakończyła się zakupem nastepujących rzeczy dla Filusia :-)Zobacz załącznik 288754Zobacz załącznik 288755Zobacz załącznik 288756
Kamizelka z 5-10-15, reszta H&M
Kasiula1982
te komplety to jeszcze w odcieniach szarości były, no i są do tego rękawiczki jeszcze, ale Fifi ma przy kombinezonie, więc nie kupiłam
a dla dziewczynek to w ogóle takie fajowe na zimę są dodatki, że aż się rozmarzyłam.........
a dla dziewczynek to w ogóle takie fajowe na zimę są dodatki, że aż się rozmarzyłam.........
WIRAN
Moja teściowa takie golfiki robi na drutach:-) super sprawa i nie trzeba się bawić z szalikami-których ja osobiście nie znoszę;-)wczorajsza wyprawa po prezent dla bratowej zakończyła się zakupem nastepujących rzeczy dla Filusia :-)Zobacz załącznik 288754Zobacz załącznik 288755Zobacz załącznik 288756
reklama
u mnie są jeszcze różowe w paski, a dla dziewczynek jakie czapy misiowe są kremowe z czerwoną kokardką i z uszamiKasia a były te komplety z czapką i tym golfikiem w innych kolorach?
Zakupy rewelacyjne
edit : kapelusik rewelka