reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
w carrefourach jest "promocja" kupując pampersy premium i płacąc za nie 42zł dostaje się e-bon na 20zł do wykorzystania w przyszłym miesiącu na cokolwiek. Tak samo kaszki dla dzieci płaci się teraz 4,48zł a w e-bonie dostaje się 4zł czyli kaszka wychodzi za 48gr.

ja dzis byłam u cioci pod Toruniem i w lumpach upolowałam, co nastepuje :

Zobacz załącznik 290431Zobacz załącznik 290432 bluza Next
Zobacz załącznik 290435 superowy fartuszek-śliniak, podszyty ceratką

Zobacz załącznik 290434Zobacz załącznik 290437 dwustronna bluza z weluru
Zobacz załącznik 290436
Zobacz załącznik 290433 bluza H&M

jeszcze bawełnianego pajaca w misie do spania kupiłam, ale mi sie nie chce zdjęcia robić :p

a wydałam zastraszającą kwote 18 zł:)

mi powinni dać zakaz wstepu do lumpków i do H&M zakaz kupowania skarpetek dziecięcych :)

Ja powinnam dostać zakaz wchodzenia do jakiego kolwiek sklepu z rzeczami dla dziecka :/ nie wyjdę z marketu jak małej coś nie kupie... juz nie mówiąc o ascocie, h&m czy lumpkach ...

Ja też powinnam mieć zakaz chodzenia do sklepów i wchodzenia na allegro bo zawsze coś Karolinie muszę kupić.
Dziś też pojechałam tak połazić po sklepach i wróciłam z rzeczami dla Niej:)

reklama
Do góry