mam śliczną albę do odsprzedania jeśli ktoś potrzebuje.
ekjik@wp.pl
ekjik@wp.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
np. w Łodzi wiele lokali trzeba rezerwować już rok wcześniej, co dla mnie jest głupotą, bo jak można zarezerwować lokal nie znając terminu.ja mam w domu siedmiolatke i wiem ze komunia jeszcze troche ale bede musiala wynajac sale na te okazje moze sie orientujecie jak wczesnie trzeba zamowic nie znajac dokladnego terminu komunii ?
Powodzenia!Za tydzień świętujemy,ale mam tremę
U nas z roku na rok I komunia odbywa się w 2 niedzielę maja. Może i u Was jest to "stała" ceremonia?
Pierwsze zebranie mięliśmy w październiku,wtedy wiadomo już było co i jak , każde następne co miesiąc w każdą pierwszą niedzielę miesiąca. W kwietniu zaczęły się systematyczne próby...
Jeśli chodzi o salę, to śmiało możesz pytać około lutego, marca.