reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Infekcje intymne, świąd sromu, gdzie szukać pomocy

Dostałam dzisiaj wyniki badań. Wszystko ujemne oprocz tego na ureaplasme. W sensie jest dodatni i jak na zdjeciu. Czekam na chlamydie jeszcze.
Ja nadal oprocz zaczerwienienia wejsca do pochwy i tam jak widzialy polozne w srodku to nie mam zadnych objawow. Kilka dni teraz ani nie swedzi ani nie piecze.
Lekarz napisal zeby nic z tym nie robic ale chyba ureaplasme sie leczy? Wiec we wtorek skonsultuje to z gin…

Załączniki

• IMG_1170.jpeg
    IMG_1170.jpeg
    95,4 KB · Wyświetleń: 23
reklama
A używałaś Tantum Rosa? Podpasek nie używam, ale jeśli chodzi o tampony to tylko oz naturalnej bawełny niebielonej chemicznie a wkładki w razie potrzeby z bawełny. Podpaski nawet niszowych firm jak np. Facele w Rossmanie można dostać z dobrą bawelną, zamiast tej chemicznej sztucznej siateczki, w dobrej cenie.

Dostałam dzisiaj wyniki badań. Wszystko ujemne oprocz tego na ureaplasme. W sensie jest dodatni i jak na zdjeciu. Czekam na chlamydie jeszcze.
Ja nadal oprocz zaczerwienienia wejsca do pochwy i tam jak widzialy polozne w srodku to nie mam zadnych objawow. Kilka dni teraz ani nie swedzi ani nie piecze.
Lekarz napisal zeby nic z tym nie robic ale chyba ureaplasme sie leczy? Wiec we wtorek skonsultuje to z gin…

Jak najbardziej ureaplasme się leczy, np. doksycyliną.
Tym będziesz zarażać się wzajemnie z partnerem.

Jak najbardziej ureaplasme się leczy, np. doksycyliną.
Tym będziesz zarażać się wzajemnie z partnerem.
Dostałam levoxe, mimo ze jest tam napisane zeby sie wstrzymac z tym składnikiem leku jeśli nie występują objawy m.in zapalenie pecherza 🤦‍♀️ No a mam slabe wspomnienia z cipronexem, a to ta sama grupa lekow. No i teraz chyba jeszcze skonsultuje to z innym gin..

Dostałam levoxe, mimo ze jest tam napisane zeby sie wstrzymac z tym składnikiem leku jeśli nie występują objawy m.in zapalenie pecherza 🤦‍♀️ No a mam slabe wspomnienia z cipronexem, a to ta sama grupa lekow. No i teraz chyba jeszcze skonsultuje to z innym gin..
ważne, by małż/partner leczył sie razem z tobą, a jak nie chce, to wymaz niech zrobi. Bo inaczej będzie cię zakazal

Do góry