Chogata
Mama Aluni i Dominika
U mnie wszystko gotowe już czeka na gości .Tylko ja spać nie mogę .Męcze się tak od 4 mc szkoda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Piwonia ja za tydzień będę Tobie składać życzeniachogata trzymam dzisiaj kciuki za udaną imprezke i wszystkiego najlepszego dla synka z okazji Pierwszej Komunii
ciesze sie,że wszystko sie u ciebie udało i że jedzonko zostałoDzięki Piwonia ja za tydzień będę Tobie składać życzenia
Piwonia ,życzę Ci wspaniałej ,udanej komunii ,a Twojej córci niezapomnianych przezyć (obyś jeszcze wytrwała przez ten biały tydzień;-)):-)ciesze sie,że wszystko sie u ciebie udało i że jedzonko zostało
mówisz ,ze sporo ciasta poszło to juz sie boję bo ja mam tylko tort i sernik plus jakieś ciasteczka
mam nadzieje,ze wszystko dzisiaj sie uda,a w białym tygodniu bedzie chodzić z męzem to ja bede miec już luźniejPiwonia ,życzę Ci wspaniałej ,udanej komunii ,a Twojej córci niezapomnianych przezyć (obyś jeszcze wytrwała przez ten biały tydzień;-)):-)
Trzymam kciukimam nadzieje,ze wszystko dzisiaj sie uda,a w białym tygodniu bedzie chodzić z męzem to ja bede miec już luźniej