reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hehehehe no i w taki sposób ten watek warca do zycia:tak::-D:-D:-D:-D

napisze krótko... dobre ,naprawde dobre:tak::-) nawet troche sie usmialam;-)

reklama
Dzisiaj chyba w końcu zęba wyczułam...ciekawe, jak się to rozwinie.

W ogóle...Wielkanoc nadchodzi a mi to totalnie zgrzewa. Do rodziny nie jedziemy, sami będziemy siedzieć. Jakoś tak...nie mam ochoty na cokolwiek. Myślę, co by zrobić poza żurkiem i jakąś sałatką :confused:.... sernik :-D.

powiem Wam ze nawet nie raz sobie wspominałam jak tu gwarno było, brakowało tego bo jeden i drugi wątek ma inny ale swój urok... no ale nie potrafiłam sie tu jakos wkręcić, może jak sie w koncu atmosfera oczysci to sie znowu rozkreci:)

Ooo:szok:
Moj Tymek dalej chory to juz ponad miesiac.W piatek bylam u lekarza mialo pzrejsc samo...No a dzis Tymek dostal mega goraczki i uszko go boli.Znow bylam u lekarza.Infekcja ucha ale ni ema co sie martwic samo przejdzie.Tylko cizko patrzec jak tak sie dziecko meczy i placze.

Ja nie wiem, o czym tutaj pisać, bo jak piszę, to coś o małej albo około dzieciowo. Ostatnio z samą Holandią się nie ścieram w sposób, o którym chciałabym pisać wszem i wobec. To nie wiem... co można fajnego kupić na primarku? W czerwcu jedziemy na wesele...da się tam coś eleganckiego kupić?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo...book.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta omnomnomnom :p nic tylko wracać i rodzić w ojczyźnie hahahaa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry