reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Happy New Year 2013!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• anja.jpg
    anja.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 23
Hej kochane
jezeli pozwolicie jeszcze w starym roku dolacze do mam z Holandii. Od 26 grudnia mieszkamy w Bergen Op Zoom.
Mam 3 letnia corke Julke straszliwa lobuziare.

Z okazji Nowego Roku zycze:

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2013 z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

Jak to w świeta kazdy gdzies zabiegany ale mysle ze teraz bedzie juz tylko lepiej i tloczniej.

Kilka slow o sobie. Mam na imie Justyna i mam 24 lata. Mieszkalismy w Polsce w woj. lubuskim. Z mezem po slubie jestesmy 3 lata. Tutaj do Bergen sprowadzila nas moja mama. Mieszka tu juz ponad 2 lata. Powiem szczerze ze ciezko mi sie przestawic. Bardzo sie cieszylam na probe zycia poza granicami Polski mimo wszystko lepiej tu nie ma co ukrywac pod kątem np. finansowym. jednak w Polsce zostawilam moich ukochanych chrzesniakow i bardzo ciezko mi bez nich zyc. Mam nadzieje ze jakos to przeboleje. Wyjazdy do polski sa dla nas katorga. 1000km w podrozy dla mnie to koszmar zwlaszcza ze mialam kiedys wypadek samochodowy i strasznie sie boje podrozowac. A zeby malo tego bylo Julka ma chorobe lokomocyjna.

Hej Malina, witam!
ja mam do domu 1068km i chyba nikt nie lubi jezdzic tyle godzin... zawsze mozecie wybrac samolot ;)

jestescie juz na pewno bardziej w temacie. jakie sa ceny takich samolotow? ja jak sprawdzam w necie to jakos zawsze koszty to prawie 3tys zl. a tu sie slyszy z opowiesci ludzi ze za grosze lataja do PL a powiem wam ze strach do latania samolotem jestem w stanie przelamac i wole podrozowac szybciej. zwlaszcza ze teraz znow musimy jechac do PL po cala papierologie i wolalabym zalatwic to w szybszy sposob jesli sie da.

reklama
Ja ostatnio z W-wy do Amsterdamu znalazłam na luty w dwie strony za 400 zł linią KLM. A ostatnio leciałam Wizzairem z Dortmundu do Łodzi za 330zł.. Tylko problem dojechać albo do Dortmundu albo do Wawki heh

Do góry