Moja kochana :* tak wiem, ze moge na Ciebie liczyc :-) wspolczuje ze kazde swieta tutaj spedzasz, no ale u rodzicow R. to chyba tez taka rodzinna atmosfera bedzie, nie? mam nadzieje, ze milo spedzicie ten czas, juz w 3 pierwsze swieta razem, ojjj cudowne uczucie
reklama
bus jechal z Holandii. mam nadzieje ze to nikt z was lub waszych rodzin
Dwie osoby nie żyją, siedem rannych w wypadku polskiego busa - TVN24
Dwie osoby nie żyją, siedem rannych w wypadku polskiego busa - TVN24
karola82_82
mama slicznego Michałka
Nim gwiazdka zabłyśnie,
nim święta przeminą,
niech wam błogosławi Panienka z Dzieciną.
Niech się wasze życie w szczęśliwości splata – dziś, jutro, w Nowy Rok i po wszystkie lata.
pozdrawiam z pl i zycze pieknych swiat
nim święta przeminą,
niech wam błogosławi Panienka z Dzieciną.
Niech się wasze życie w szczęśliwości splata – dziś, jutro, w Nowy Rok i po wszystkie lata.
pozdrawiam z pl i zycze pieknych swiat
hej hej
wszyscy widze zajeci przygotowaniami do swiat :-) ja mam w planach jutro cos zaczac makowiec pasztet moze piernik.....pierogi i uszka juz mam w zamrazalce a wigilijne potrawy dopiero w poniedzialek. Dzisiaj bylismy w Düsseldorfie na kiermaszu swiatecznym, nic spektakularnego za to ludzi tyle ze ledwo wozkiem sie przeciskalismy ale miasto ladne i masa sklepow idealne na calodniwy shopping
Sencilla szczesliwej podrozy, daj znac jak dojedziecie......
w razie jak bym juz tutaj przed swietami nie wpadla to zycze wam wszystkim mamuska
zdrowych pogodnych i rodzinnych swiat,
fajnych prezentow, wielkiego obzarstwa
i blogiego spokoju od wszystkiego :-)
wszyscy widze zajeci przygotowaniami do swiat :-) ja mam w planach jutro cos zaczac makowiec pasztet moze piernik.....pierogi i uszka juz mam w zamrazalce a wigilijne potrawy dopiero w poniedzialek. Dzisiaj bylismy w Düsseldorfie na kiermaszu swiatecznym, nic spektakularnego za to ludzi tyle ze ledwo wozkiem sie przeciskalismy ale miasto ladne i masa sklepow idealne na calodniwy shopping
Sencilla szczesliwej podrozy, daj znac jak dojedziecie......
w razie jak bym juz tutaj przed swietami nie wpadla to zycze wam wszystkim mamuska
zdrowych pogodnych i rodzinnych swiat,
fajnych prezentow, wielkiego obzarstwa
i blogiego spokoju od wszystkiego :-)
Alexja
Moeder <3
TheHague jak tam u siostry M bylo?
Iskierka71
Fanka BB :)
Sencilla, gdzie jestes? Świętujesz już??
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
anp
mama Alexa
Szczesliwego nowego 2013!!!!