Anp GRATULUJEMY fajnie się złożyło...Aniu mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie- zdrówka dla Ciebie...Hague no w sumie przecież kazde dziecko inne - moi byli zajęci sobą albo jakiś detalami jak dziurka w klocku i raczej nie psocili:-) a dom przystosowany dla dzieci wiec mogli chodzić gdzie tylko chcieli i... nic im się stać nie mogło... ja mam jeszcze dziś w planach zakupy weekendowe i... ciasto!
reklama
No u Ciebie wiecej dzieci niz u mnie, Tomek w domu nie ma sie z kim bawic, a zaczyna chodzic, wiec wszystko go ciekawi. A boje sie zeby np. nie stanal przy stole i nagle nie polecial (bo rownowagi jeszcze za dobrze nie trzyma) i nie uderzyl sie w glowe. Zreszta ja tam lubie sie z nim bawic, jezdzimy po calym domu na tygrysku, matka pol dnia w ruchu, 18kg juz za mna (a w ciazy przytylam 14 ).
witam
dawno nie zagladalam bo u mnie tez szpital najpierw Daan przeziebienie plus straszny kaszel ze w koncu zapedzilam mojego M. z nim do lekarza no i wysluchala na plucach lekkie zapalenie i dostal antybiotyk, a wczoraj Thijsje kaszel goraczka a do tgo zeby wrrrrrr w poniedzialek znoew lekarza zaliczymy a on taki biedniutki, malutki ze z nim chce mi sie plakac jutro i w pon. ostatni raz do pracy w czwartek kerstborrel i w koncu wzbogace grono bezrobotnych do nowego roku odpuszczam, pozniej bede musiala sie ostro wziasc za szukanie byle zakonczone sukcesem.....
Aniu ciastka popieklas juz??? ja zrobilam pierniki i powoli sie koncza i chyba bede musiala nowe piec, a jutro mam w planach pierogi robic na wigilie
ANP ale wam sie udalo dwojke w tym samym dniu urodzic
Aniu a jak t sie czujesz??? nerki juz pompuja dobrze ???
wszystkim wyjezdzajacym zycze szczesliwej podrozy
dawno nie zagladalam bo u mnie tez szpital najpierw Daan przeziebienie plus straszny kaszel ze w koncu zapedzilam mojego M. z nim do lekarza no i wysluchala na plucach lekkie zapalenie i dostal antybiotyk, a wczoraj Thijsje kaszel goraczka a do tgo zeby wrrrrrr w poniedzialek znoew lekarza zaliczymy a on taki biedniutki, malutki ze z nim chce mi sie plakac jutro i w pon. ostatni raz do pracy w czwartek kerstborrel i w koncu wzbogace grono bezrobotnych do nowego roku odpuszczam, pozniej bede musiala sie ostro wziasc za szukanie byle zakonczone sukcesem.....
Aniu ciastka popieklas juz??? ja zrobilam pierniki i powoli sie koncza i chyba bede musiala nowe piec, a jutro mam w planach pierogi robic na wigilie
ANP ale wam sie udalo dwojke w tym samym dniu urodzic
Aniu a jak t sie czujesz??? nerki juz pompuja dobrze ???
wszystkim wyjezdzajacym zycze szczesliwej podrozy
Witam - u nas leniwie od rana.. w planach mielismy wycieczke rowerowa ale pada, wiec w domu koczujemy hihi... pierników nie upiekłam jeszcze bo...robie reniferki na czwartek do szkoły wiec pierniki będą już w PL... Gosienko zdrówka dla całej rodzinki - dobrze że ty na chodzie jesteś;-)... u nas odpukać wszyscy zdrowi, odliczają dni do piątku
Witam:-)
Ja powoli wracam do żywych, mam nadzieje że na dobre, wczoraj nawet zakupy zaliczyłam. Dzisiaj w planach mam pucowanie łazienek.
Gosiu co u Was słychać? Jak dzieciaczki się czują?
My pierniki dopiero jutro będziemy piec, mieliśmy w weekend ale ja byłam padnięta, a Maciej całą niedzielę spędził na odrabianiu zadania domowego. No ale jeszcze tylko szkoła do czwartku, mąż w piątek ostatni dzień w pracy i możemy zacząć świętować...... to znaczy zacząć przygotowywać świąteczne dania:-).
Anp, moje kuzynostwo urodziło się w ten sam dzień w odstępie roku, więc wszystko możliwe:-)
Aniu, kiedy wyjeżdżacie? Prałaś wykładzinę?
Laru my choinkę kupiliśmy w ranzijn.
Miłego dnia dla Wszystkich
Ja powoli wracam do żywych, mam nadzieje że na dobre, wczoraj nawet zakupy zaliczyłam. Dzisiaj w planach mam pucowanie łazienek.
Gosiu co u Was słychać? Jak dzieciaczki się czują?
My pierniki dopiero jutro będziemy piec, mieliśmy w weekend ale ja byłam padnięta, a Maciej całą niedzielę spędził na odrabianiu zadania domowego. No ale jeszcze tylko szkoła do czwartku, mąż w piątek ostatni dzień w pracy i możemy zacząć świętować...... to znaczy zacząć przygotowywać świąteczne dania:-).
Anp, moje kuzynostwo urodziło się w ten sam dzień w odstępie roku, więc wszystko możliwe:-)
Aniu, kiedy wyjeżdżacie? Prałaś wykładzinę?
Laru my choinkę kupiliśmy w ranzijn.
Miłego dnia dla Wszystkich
reklama
Alexja
Moeder <3
Haga no ale do rodziny idziecie na wigilie, wiec nie marudz ;-) w razie 'spiny' wiesz gdzie mnie szukac, u mnie drzwi otwarte:-) ja juz tyle lat tu kibluje, to co ja mam powiedziec??