reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ayni
b7696729359f6f961b7b538f567d6d93_th2.gif

Dobrej nocy!

reklama
Dzień Dobry koleżanki!!

Mam pytanko do dziewczyn z Bredy i okolic.Macie może namiary na jakąś sprawdzoną dobrą fryzjerkę ,która dojeżdza do klientów??

Miłej niedzieli!!!

Hej moj mezulek dal czadu .Bylam z Tymkiem na placu zabaw no i jak wracalismy to poszlam inna droga niz zwykle i przechodzac kolo naszego auta zauwazylam ze szyba calkiem otwarta.Moj M nie zamknal wczoraj.Szczescie ze nei padalo no i ze niekt sie nie zaiteresowal tym co w srodku i autem:no:

Hejka.

Ayni gratulacje!!!!!

nana skąd ja takie sytuacje znam...ostatnio jak byliśmy u znajomych to wychodząc szukaliśmy kluczyka od auta...a mój małżon zostawił w aucie:szok:...a ja ostatnio otwartą szybę, ale na szczeście w garażu.Kiedyś tez pojechaliśmy do znajomych, i poszliśmy na spacer przechodzimy obok naszego auta a tam drzwi niedomkniete...:eek:

sweety nie mam pojęcia.Idź do lekarza

My wczoraj kupiliśmy spacerówkę...maclarena XLR, jutro jadę odebrać go do sklepu i wieczorkiem już będę testować bo zabieram go do Polski...-lecimy jutro wieczorem i wracamy 9 października!!!

reklama
bylismy u lekarza dyzurnego
to krwawienie to wredna @ moje hormony oszalaly po odstawieniu antykoncepcji tak twierdzi lekarz
zrobili badanie moczu i nic nie znalezli
antykoncepcje odstawilam w lipcu i bylo wszystko ok a w trzecim miesiacu oszalaly hormony
dostalam lek na zatrzymanie krwawienia i uregulowanie cyklu do dwoch dni powinno ustac krwawienie i nastepna @ powinna byc normalna
bralam zastrzyki antykoncepcyjne po nich sa duze problemy moglam sie spodziewac ze beda cyry
a brzuch i plecy bola mnie gorzej niz przy poronieniu nie umiem sie wogole wyprostowac.

Do góry