reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

oo widzisz ja nie mogłam tam zajrzeć hihi Ania wal do sklepu i najlepiej przymierzyc , ja lubie obcasy ale muszą być.dobrze wyprofilowane i wygodne inaczej cierpię. daj znać później co upolowalas ;p

ja też się zgodzę z gosia że teraz się już inaczej nosi z.klasa ale nie w stylu operowym ;) napewno będzie super

reklama
witam sie z wieczora.
dzien byl dla mnie bardzo dlugi, najpierw fryzjerka do mnie wpadla (mam teraz ciemne wlosy:sorry:), a pozniej bylam w "pracy". po robocie zabralam sie za robienie salatki z czarnych oliwek, ogorkow malosolnych i innych smakowitosci:-D gdyz dzis sa urodziny mojego mezusia:happy: 3/4 salatki sama zjadlam bo nie moglam sie oprzec :-D:eek::rofl2:

witam po dluuuugiej nieobecnosci...

mam pytanie do was .. wybieramy sie w sobote oczywiscie jak bedzie ladna pogoda nad morze do scheveningen , jest tam w okolicy jeszcze cos ciekawego co zainteresuje dzieci lub nas ??

mamo mikolaja, na scheveningen jest sea life - oceanarium, fajna atrakcja dla dzieciakow :tak: jesli Ci to zainteresuje, to wejdz na watek ciekawe miejsca w nl, ja tam podalam pare linkow, inne dziewczyny tez, moze cos ciekawego wybierzesz :-):tak:

Hague wrzuc fote z tymi wloskami :tak:ciemniejszymi i ...wszystkiego naj naj dla twojej polowki:-)!
a ja dzis cierpie na...................... bezsennosc..:eek:

Witam

Hauge no pokaz fryzurke..

Aniu cisza na forum jak makiem zasial:tak:

Wczoraj mialam dziuen zlosci ,Milenke brzuszek bolal i ciagle marudzila ,a Misiek wszystko mial na nie :baffled:

reklama
Czesc kobitki,no mam nadzieje ,ze pogoda dopisze:-)
Holenderska sluzba zdrowia jest the best .Od poniedzialku probuje uzyskac pomoc na zapalenie pecherza ,tzn podejzewam to,no i czekam na wyniki .W pl robia wynik w 5 min. i czlowiek dostaje leki i zapomina ,a tu chyba na nerki mi pojdzie .

Do góry