reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ania oo to dobrze,ze byla bo na prrawde fajna ta sukienka. wg mnie fajne byly by buciki w tym kolorze teraz tak modne te bez palcow na koturnie, maja jakas swoja nazwe ale pojecia nie mam. Zalezy tez jakie dodatki dobierzesz,wtedy i buciki moga pasowac do dodatkow.

U nas tez wieje, i wlasnie luneło...ech ta pogoda

reklama
Witam.

A ja w weekend zaliczyłam Belgię(Antwerpia+zoo, Bruksela+mini Europa) a później na obiadokolację do Zeelendu do Middelburga...
No a dziś pogoda się znowu zepsuła;(((

nana zmykaj z Tymciem do lekarza i informuj nas!

Ania przy takiej sukience możesz sobie.pozwolić na jakieś grzeszne butki. Np bezowe na wysokim obcasie plus platforma z przodu dla wygody lakierowane nie wiem jak Ci je wytłumaczyć ale wierze że rozumiesz o co mi chodzi ;D

albo coś takiego
http://m.newlook.com/mcs/publish/2558/28419?prodid=258036314&cat=cat2060029&name=High%20Heels

u nas dziś zupa z bobem i placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym brat sobie zażyczył ;D

anna j byliście też w aquatopii w antwerpii ? middelburg niedaleko mnie ;)

Nana czekamy na wieści.

Ostatnia edycja:
KOBITKI dzwonilam do lekarza tego co przyjmuje po godzinach ni i powiedzieli mi ze oni sa tylko od naglych wypadkow a skoro nozka nie jest zlamana ,goraczki nie ma to musze isc jutro do rodzinnego.No ale powiem wam ,ze jest troche lepiej Tymek kuleje i ciagnie nozke ale chodzi ,no nie jest tak aktywny jak zawsze ale jest ciut lepiej.Mysle ze to jego problemy neurologiczne ,ze to nie jest nagly uraz.Jutro idziemy do lekarza domowego.Dziekuje za wsparcie ,jak dobrze miec was:-)

No ja tez mam nadzieje ze moze posle nas do specjalisty czy cos.Terapeuci w pl mowili nam ze jak Tymek bedze chory albo zmezcony to moze byc z nim gorzej no ale ni spodziewalam sie ze nie bedzie mogl chodzic.pospal po polodniu i jak sie obudzil to pomalutku zaczol chodzic utykajac.

reklama
Do góry