reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

anetka88 prawdopodobnie dlatego ze jeśli tam linie maja z eneco a ty wziełas innego dostawce pradu to poprostu za tą dostawe płacisz podwójnie.... tak samo miała moja kolezanka ..... ale troche duża ta roznica ;(

gratulacje schudnięcia ;)

reklama
Madziula ja place do Eneco 14 euro za przesyl a do NUON-a 220 euro a umowe mam na 120 i to mnie dziwi zalogowalam sie na stronie nuona i wszystko sie zgadza mam 2 faktury na 220 euro. Jak pierwszy raz mi pobrali 220 euro to myslalam ze to za 1.5 miesiaca bo nie mieszkalismy od 1-go ale patrze wczoraj i znowu to samo. Troszke do duzo jak dla mnie ale wiem ze jak bede tak placic to dostane niezly zwrot w kwietniu w nastepnym roku.

Dodam ze schudlam obzerajac sie wszytskim. Boje sie co bedzie jak przestane karmic i on pn juz nie bede taka zabiegana bo Kuba dzisiaj ostatni dzien w szkole.

Iguana sliczne te malowidlo na scianie. A moglabys napisac gdzie kupilas to cos (tak to nazwe) co bylo w linku bo zaciekwilo mnie to bardzo. Znalazlam to na Allegro za bardzo male pieniadze bo jedyne 16 zl ale tutaj tego nie widzilam.

Ostatnia edycja:
Anetko wow, 7 kg!!!!!! gratuluje! :-) ja poki co jestem tylko o 2 kg lzejsza niz przed ciaza, ale nie poddaje sie :-D
ps. strasznie duzo Ci z tego nuona pobieraja, ale to fakt, zwrot pozniej bedziesz miala niezly.

Dzień dobry! :)

Mam nadzieję, że u Was wszystko wporządku. Wpadam rzadko bo w PL tv i laptop mogą dla mnie nie istnieć. Czasem fb, konto bankowe i to wszystko.

Nie nudzimy się, codziennie coś nowego :) Dziś też już ja zaliczyłam mechanika o 8 a po drzemce Miśki spadamy do ciotki na wieś a później do drugiej ciotki do Mielca :) Sprzedaję dziecko na weekend Tatusiowi bo w weekend pracuję :) Tatuś dalej u rodziców ale już przywykłam do tego i jeździmy do niego. Na całe szczęście mamy tylko 1km więc raz dwa i już jesteśmy na miejscu :) W ostatni weekend odpoczęłam sobie psychicznie w 100%. Byłam z koleżankami u jednej z naszych dziewczyn w domku na wsi, w górach :) Było bosko! Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś powtózyć ten wypad :) Mój Kuba jest do końca sierpnia w PL a ja pewnie jak wrócę to dopiero listopad! Musimy się odkopać finansowo a ja siedząc tam w niczym mu nie pomogę :)

Trzymajcie się dziewczynki! Miłego dnia dla Was!

O ludzie dopiero teraz zobaczylam co napisalam ha ha .Napisalam ze zalecali mi w szpitalu temp.otozenia 1 do 18 stop.O ludzie,a mialo byc 15 -18stopni,ale jak dla mnie i tak za zimno.Nie zeby przegrzewac dziecko ale zeby milo bylo.

Witaj AXE:-)

Axe witaj ... ale ci zazdroszcze takich babskich spedow...:-D
My mamy w planach jutro URODZINKI KARINKI:tak: a wieczorkiem pieczenie barana ze .... 12 znajomymi hihi... oczywiscie wszystko jest u nas wiec mam troche roboty;-):-)... ale mam nadzieje ze wsio sie uda i bedzie super...;-)

i mozna powiedziec ze wlasnie zaczelam moje WAKACJE... nie pracuje do 30lipca jupi:-D:-D:-D

reklama
Do góry