reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Iskierka ja tez podnosze temperature na 23 jak kapiemy Tomka, bo jakby bylo 20 i wyciagnelabym go z wody to bylo by mu zimno :eek: z tym ze ja go kapie u niego w pokoju, takze nie musze go przenosic :tak: niestety, taka pogoda teraz ze trzeba w domu grzac kapiac dziecko :cool:

My mamy w mieszkaniu cały czas średnio 23 stopnie i nie dogrzewamy. Jak jest goręcej na dworze, to się w mieszkaniu nie da wytrzymać. Jak kąpiemy małą, to nie odkręcamy temperatury. Mała miała katarek, jak miała starcie temperatura zewnętrzna, jak były takie duchoty + temperatura w Albercie :cool:. Teraz raz dziennie tylko jej odciągam gile z nosa, bo jak się jej uleje, to czasem pójdzie do noska i potem mała pociąga nosem.

TheHague, zgoda. Ale żeby cały dom ogrzać do równomiernej temperatury to trzebaby grzać cały dzień, a nie na 30 minut przed kąpielą. Poza tym male pomieszczenie nagrzewa się szybciej niż reszta mieszkania. A ja MUSZĘ małą przenosić bo ani w sypialni nie ma miejsca na wanienkę ani w łazience nie ma miejsca na to by małą od razu tam ubrać...

Astrid ale cieplutko my mamy w mieszkaniu 20/18 stopni..ale wiadomo domek stojacy inaczej traci cieplo niz te w ciagu...

ja wam juz mowie dobranoc...:tak:

u nas w mieszkaniu stała temp. to 21-22 wiec tez juz nic nie trzeba robić :) a jak słonce jeszcze swieci to juz wentylacja chodzi bo uffff

reklama
Astrid nawet jak jest taka pogoda jak teraz??? looo to super macie, takie cieple mieszkanie, rachunki za ogrzewanie pewnie macie malutkie :-) ja mam sypialnie na poddaszu i od dachu bardzo ciagnie.. temperatura szybko spada, mam ustawione caly czas na 21 zeby nie umrzec z zimna przy takiej temperaturze jaka jest teraz na dworze... a jak na zewnatrz 25 stopni i slonce, to w naszej sypialni afryka jest :eek: czyli i tak zle, i tak niedobrze...

Iskierka no rozumiem, ze macie mala sypialnie, ja mam za to mala lazienke :-D heheh ale jak Tomek bedzie umial juz sam siedziec, to wniose ta wanienke do lazienki i wezme poduszke z przewijaka i poloze na pralce, mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie zeby go tam ubrac bo nie widzi mi sie z nim takie spacerowanie na golasa w szlafroczku :-D

apropo, dostalam dwa mega slodkie mini szlafroczki dla bobasa :-D jakie one sa supermale ahaha smieszne takie:-) a Tomek wyglada w nim mega mega sweet :cool2::-D

Do góry