reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

anetka88 prawdopodobnie dlatego ze jeśli tam linie maja z eneco a ty wziełas innego dostawce pradu to poprostu za tą dostawe płacisz podwójnie.... tak samo miała moja kolezanka ..... ale troche duża ta roznica ;(

gratulacje schudnięcia ;)

reklama
Madziula ja place do Eneco 14 euro za przesyl a do NUON-a 220 euro a umowe mam na 120 i to mnie dziwi zalogowalam sie na stronie nuona i wszystko sie zgadza mam 2 faktury na 220 euro. Jak pierwszy raz mi pobrali 220 euro to myslalam ze to za 1.5 miesiaca bo nie mieszkalismy od 1-go ale patrze wczoraj i znowu to samo. Troszke do duzo jak dla mnie ale wiem ze jak bede tak placic to dostane niezly zwrot w kwietniu w nastepnym roku.

Dodam ze schudlam obzerajac sie wszytskim. Boje sie co bedzie jak przestane karmic i on pn juz nie bede taka zabiegana bo Kuba dzisiaj ostatni dzien w szkole.

Iguana sliczne te malowidlo na scianie. A moglabys napisac gdzie kupilas to cos (tak to nazwe) co bylo w linku bo zaciekwilo mnie to bardzo. Znalazlam to na Allegro za bardzo male pieniadze bo jedyne 16 zl ale tutaj tego nie widzilam.

Ostatnia edycja:
Anetko wow, 7 kg!!!!!! gratuluje! :-) ja poki co jestem tylko o 2 kg lzejsza niz przed ciaza, ale nie poddaje sie :-D
ps. strasznie duzo Ci z tego nuona pobieraja, ale to fakt, zwrot pozniej bedziesz miala niezly.

Dzień dobry! :)

Mam nadzieję, że u Was wszystko wporządku. Wpadam rzadko bo w PL tv i laptop mogą dla mnie nie istnieć. Czasem fb, konto bankowe i to wszystko.

Nie nudzimy się, codziennie coś nowego :) Dziś też już ja zaliczyłam mechanika o 8 a po drzemce Miśki spadamy do ciotki na wieś a później do drugiej ciotki do Mielca :) Sprzedaję dziecko na weekend Tatusiowi bo w weekend pracuję :) Tatuś dalej u rodziców ale już przywykłam do tego i jeździmy do niego. Na całe szczęście mamy tylko 1km więc raz dwa i już jesteśmy na miejscu :) W ostatni weekend odpoczęłam sobie psychicznie w 100%. Byłam z koleżankami u jednej z naszych dziewczyn w domku na wsi, w górach :) Było bosko! Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś powtózyć ten wypad :) Mój Kuba jest do końca sierpnia w PL a ja pewnie jak wrócę to dopiero listopad! Musimy się odkopać finansowo a ja siedząc tam w niczym mu nie pomogę :)

Trzymajcie się dziewczynki! Miłego dnia dla Was!

O ludzie dopiero teraz zobaczylam co napisalam ha ha .Napisalam ze zalecali mi w szpitalu temp.otozenia 1 do 18 stop.O ludzie,a mialo byc 15 -18stopni,ale jak dla mnie i tak za zimno.Nie zeby przegrzewac dziecko ale zeby milo bylo.

Witaj AXE:-)

Axe witaj ... ale ci zazdroszcze takich babskich spedow...:-D
My mamy w planach jutro URODZINKI KARINKI:tak: a wieczorkiem pieczenie barana ze .... 12 znajomymi hihi... oczywiscie wszystko jest u nas wiec mam troche roboty;-):-)... ale mam nadzieje ze wsio sie uda i bedzie super...;-)

i mozna powiedziec ze wlasnie zaczelam moje WAKACJE... nie pracuje do 30lipca jupi:-D:-D:-D

reklama
Do góry