reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
uważaj ja mam tylko 7km do Ciebie :-) a tak w ogóle to kiedy mnie odwiedzisz???
pojechałam dziś na wyprzdaze i nawet cos sobie kupiłam chociaz w większkości dzieciom jak zwykle
wczoraj Alicja ugryzła Piotrka i mówi tłumacząc się ze"użyła argumentów"
Hahaha dzieci to mają teksty
W ogóle takich ludzi na tiry nie powinni puszczać. Potem taki debil jedzie i zabija 4 osobową rodzinę, bo mu się spieszy
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
W holandii to i tak pikus, w Polsce jak jezdza tiry, jak ja jade do Pl to tam mam stracha wielkiego jezdzic tutaj jakos bezpieczniej sie jezdzi, dobre drogi, dwa pasy .... a nie wyprzedzanie na czołowke
Astrid1987
Moi rodzice są właśnie w drodze do Rotterdamu... mój tato lubi sobie poszaleć i jest nerwowy. Mam nadzieję, że uniknie jakiejś stłuczki tutaj, bo wiadomo, jak się tu jeździ + bezwzględne pierwszeństwo dla rowerów i innych obiektów jeżdżących po ścieżkach rowerowych.
A
aOLA
Gość
Witajcie ,my juz po szpitalu .Tymek padniety spi.Ha ha bylo nas na sali 5 matek z dziecmi i tak te testy urzadzili ze rzadnemu poki co nie wyszla alergia.Tymek narazie leciutko czerwony no i raz zwymiotowal.W drodze powrotnej trafilam na pirata drogowego.Az mi sie rece trzesa.Ja ktora ma lek pzred jazda autem.Jade 80 a tu nagle tir pedzi za mna i trabi ,zmuszal mnie do szybszej jazdy a tam mozna bylo 70 ,80 .caly czas na mnie najezdzal.Odtrabilam mu a on znow zaczal trabic na mnie i dalej najezdzal i tak cala drage ,a pozniej to juz chyba ze 30 sek trabil non stop, jakis warjat.Myslalm ze nas rozjedzie
ASTRID ja tez o glodzie
współczuje Ja pewnie bym jeszcze zwolniła..........to on po mieście chciał szybciej???? a auto masz na żółtych blachach? trzeba było spisac numery i na policje zadzwonić
Astrid1987
Ja się poryczę, jak ich zobaczę. Właśnie do mnie przyszła pani z kraamzorg ostatni dzień. Do następnego spotkania z nimi poczekam jakieś 2 lata ;-)
Iguana_
Fanka BB :)
7axe7, Janek nie siedzi jeszcze sam, choć już czasem siada, ale nie potrafi się utrzymać zbyt długo.
Astrid, jaka ja ślepa... Dopiero teraz zauważyłam. Gratulacje Mamusiu!!!
Astrid, jaka ja ślepa... Dopiero teraz zauważyłam. Gratulacje Mamusiu!!!
AnnaJ007
Witam.
My juz po spacerniaku...Tymek leży na macie i się siłuje z zabawkami...mam zatem chwilę żeby napisać posta i wywiesić pranie,poskładac wcześniejsze, ogarnąc kuchnię i może kawę wypić)) Ach ten czas wolny...))
Iguana witaj!!!Janek fajny gość!!!
Tymek też sam nie siedzi no ale duży chłopak to mu masa przeszkadza...furorę u nas robią chrupki kukurydziane!!!Przywiozłam tylko jedną paczkę z PL...;-)
My juz po spacerniaku...Tymek leży na macie i się siłuje z zabawkami...mam zatem chwilę żeby napisać posta i wywiesić pranie,poskładac wcześniejsze, ogarnąc kuchnię i może kawę wypić)) Ach ten czas wolny...))
Iguana witaj!!!Janek fajny gość!!!
Tymek też sam nie siedzi no ale duży chłopak to mu masa przeszkadza...furorę u nas robią chrupki kukurydziane!!!Przywiozłam tylko jedną paczkę z PL...;-)
reklama
anetka880
Witajcie :-)
Ja dopiero teraz znalazlam czas zeby wejsc i poczytac. Dzisiaj skonczylam pokoj od Kuby jedynie musimy dokupic mu biurko aj zrobie zdjecia to sie pochwale. Za 2 h do pracy a tak mi sie nie chce....
Iguana naprawde twoj Janek to kawal chlopa a tak wogole to witaj ponownie w tym samym czasie oposcilysmy i wrocilysmy na forum :-)
Ja dopiero teraz znalazlam czas zeby wejsc i poczytac. Dzisiaj skonczylam pokoj od Kuby jedynie musimy dokupic mu biurko aj zrobie zdjecia to sie pochwale. Za 2 h do pracy a tak mi sie nie chce....
Iguana naprawde twoj Janek to kawal chlopa a tak wogole to witaj ponownie w tym samym czasie oposcilysmy i wrocilysmy na forum :-)