reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzień doberek ;)

ja dzis ranny ptaszek, wróciłam juz z konsulatu, dzisiaj byłam pierwsza i szybciutko załatwiłam :)

proszę nic nie mówic o meczach, bede musiała znosić te okrzyki w domu :( jak ja nienawidze meczy, dobrze ze mam komputer bo umarłabym z nudów przed tv;)

w ogóle to od kilku dni jak dłuzej pochodze to zaczynam odczuwać takie parcie na miednice :) nie wiem czy mała juz zanurkowała w dól ale we wtorek u poloznej była jeszcze do góry ale takie niemiłe uczucie napierania ;)

pogoda nie zła, troszke wieje ale nawet ciepły ten wiaterek :) także przujemnie od rana :)

no to wszystkim które przeczytały wątek przed śniadaniem zycze smacznego hiihih

reklama
HEJ ale fuj z tymi wlochami ,bleeeeeee.Ja kiedys sprzatalam chaty i mialam jedna babke ktora nazwalam lumpiara.Co ona w domu nie miala do tv by sie to nadalo i w lazience tez straszny syf ,majtki zakrwawione,brudne na podlodze to u niej standard.no ale kiedys to dala czadu ,obok kilbelka na grzejniku ma lustro i na tym lustrze byla przyklejona zuzyta podpaska ze skrzydeklam :szok:,No nie wiezrzylam wlasnym oczom:szok:

Cześć i czołem wszystkim.
Ja też dziś spałam jak zabita. Wprawdzie w środku nocy obudziłam sie spocona jak mysz, ale po otwarciu okna zasnęłam jak niemowlę i gdy o 6.00 zadzwonił budzik to bylam nieprzytomna i śniadanie mężowi robiłam na śpiąco....
Za to póżniej nie umialam zasnąć, Tak drzemałam troszkę do samej 10.00
w ogóle to od kilku dni jak dłuzej pochodze to zaczynam odczuwać takie parcie na miednice :) nie wiem czy mała juz zanurkowała w dól ale we wtorek u poloznej była jeszcze do góry ale takie niemiłe uczucie napierania ;)
Wiem o czym mówisz, mam to na codzień. W ogóle to brzuch mi twardnieje kilka razy dziennie no i wlasnie to napieranie na krocze - jakby mała glówką napierała i na siłe chciala wyjść. Niezbyt przyjemne uczucie. No i przez takie uczucie mam wrażenie że porod zacznie sie lada chwila...

Nana, ja wprawdzie zużytych podpasek po sprzątanych mieszkaniach nigdzie nie znalazłam, ale u jednej kobiety zawsze wyciągałam zużyte paprersy spod dziecięcego łóżeczka.... Szybko zrezygnowalam z takiego domu....

ja oczywiscie jak bedzie otwarcie Mistrzostw, to bede w pracy :cool: musze cos wymyslec zeby sie wczesniej wyrwac:sorry:

wspolczuje wam tego parcia na miednice, mnie takie cos spotkalo dopiero w 38 tygodniu ciazy, a w 39 juz urodzilam :rofl2: mnie za to teraz strasznie kolano boli, w sumie juz od miesiaca :eek: musze isc z tym do lekarza nich mnie na przeswietlenie wysle bo kij wie co tam siedzi mi :confused2: mam nadzieje, ze nie czeka mnie zadna operacja :szok: jak stoje dluzsza chwile to boli, ojj boli.. :-(

Znam i ja to uczucie twardy brzuch i parcie jakby dziecko mialo za chwile wyskoczyc no a jak przyszlo co do czego to Tymek nie mogl sie wydostac.No ale to uczucie naprawde nie mile.Wczoraj moj maz powiedzial ze chcialby siostrzyczke dla Tymusia:-).No ale ja jak pomysle o porodzie to bym uciekala gdzie pieprz rosnie ,mosieliby mi chyba dac glupiego jasia zebym rodzila.

POLSKAAAAA BIALO CZERWONI, POOOOLSKAAAAA BIALO CZERWONI... !!!!!

POLSKA! POLSKA! POLSKA!
:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

IMG_1015.jpg

reklama
Jej fajnie by bylo jakby siostrzyczka juz byla .Jak chodze po sklepach z ubrankami dla dzieci to mam wrazenie ze jest wiecej ubranek dla dziewczynek.Oobawiam sie tylko czy sie uda dziewczynka bo u mojego meza to przewaga chlopcow.

Do góry