reklama
Wszystkiego Naj laseczki z okazji naszego dnia
Jak tam wasi faceci, roze i czekoladki dostarczone?? Moj chyba zapomnial, mimo tego ze teraz ma dwie kobitki w domu :-(
aa i zapomnialam sie zapytac - Anetko jak tam porod w domku? Jak dzidzia i jak Ty sie czujesz?? ( pewnie pisalas juz ale niechce mi sie szukac tego posta)
Jak tam wasi faceci, roze i czekoladki dostarczone?? Moj chyba zapomnial, mimo tego ze teraz ma dwie kobitki w domu :-(
aa i zapomnialam sie zapytac - Anetko jak tam porod w domku? Jak dzidzia i jak Ty sie czujesz?? ( pewnie pisalas juz ale niechce mi sie szukac tego posta)
Ostatnia edycja:
no rozumiem, ze sunia sie oszczenila juz? Gratuluje ! Jak przebiegal porod ? :d w koncu to tez porod w HolandiiDziewczyny właśnie zostałam babcią
Ja sie pochwale , ze jestem w ciezkim szoku. Moj mezczyzna, pomimo, ze w Tunezji nie ma dnia kobiet, i nie byl swiadomy celebrowania tego dnia, dostarczyl mi dzisiaj bukiet z czerwonych gozdzikow i bialych roz podobno gozdziki sprowadzane specjalnie z Oost blok, wiec raczej napewno z Polski . Mala rzecz a cieszy !
Wszystkiego naj kobitki !!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Robale gratulacje!
Aneta nie pamietam jak to bylo z SVB ale chetnie sie dowiem na zapas
Aneta nie pamietam jak to bylo z SVB ale chetnie sie dowiem na zapas
nana19
Fanka BB :)
Pamietam bedac dzieckiem ,ze moj ukochany dziadek z okazji Dnia kobiet,kupil mojej mamie i babci kosmetyki.No niektorzy pamietaja ,ze to kiedys byly towary deficytowe.No a potem pozwolil im jeszcze nalozyc sobie te maseczki i kremy:-):-).Tesknie za takim okazywaniem sobie uczuc.
Pamietam bedac dzieckiem ,ze moj ukochany dziadek z okazji Dnia kobiet,kupil mojej mamie i babci kosmetyki.No niektorzy pamietaja ,ze to kiedys byly towary deficytowe.No a potem pozwolil im jeszcze nalozyc sobie te maseczki i kremy:-):-).Tesknie za takim okazywaniem sobie uczuc.
a ja jako mala dziewczynka zawsze dostawalam slodycze, totez wygladam teraz jak wygladam :-) no, ale swieta tradycja, naprawde powinni swietowac we wszystkich krajach na swiecie, nasza rola w spoleczenstwie jest nieoceniona! Najlepsze zyczenia !!
A
aOLA
Gość
Robale gratuluje
a ja własnie dostałam bukiet 30róż a moja córcia bukiet tulipanów ;-) No i babci też się dostało
a ja własnie dostałam bukiet 30róż a moja córcia bukiet tulipanów ;-) No i babci też się dostało
reklama
anp
mama Alexa
W pracy ok,jakos leci juz ponad miesiac pracuje wiec wiemy co i jak,i ktora co ma robic.A wyplata tez juz byla,z tym ze za malo godzin mi naliczyli bo bylam pare razy extra no i w karnawal pracowalamjako jadyna te dwa dni.No i wczoraj byl kierownik i 11 godzin za malo wiec nastepna wyplata lepsza bedzie.Troszke musialam sie tez przyzwyczaic do ich systemu -czyli szybko i nie tak dokladnie,chociaz i tak ja robie wszystko dluzej niz dwie pozostale bo staram sie robic to w ich czasie i moim sposobem,no ale nie zawsze wychodzi.Anp jak w pracy sie uklada?
Tak jak dziewczyny pisaly -SVB samo wysyla pismo o rodzinnym po zameldowaniu.a o reszte musisz sie sama satarac-czyli kinderbudget,zapytaj osobe ktora Cie rozlicza to Ci pomoze.Chyba ze tez sami wysla ale,czasami zapominaj.
Wczoraj pytalam sie was o Belasting i SVB ale niestety nikt mi nie pomogl wiec powtorze dzisiaj pytanko:
moglby mi ktos pomoc bo nie wiem czy ja musze sama poinformowac SVB i Belasting ze sie dzidzia urodzila czy moze Geemente wysyla jakas informacje. Chodzi mi o rodzinne.
Gratulacje!!Dziewczyny właśnie zostałam babcią
A ja jestem od wczoraj zajeta oknami,obiecalam sobie ze codziennie jedno okno i dokladnie sypialnie i tak jakos daje rade jak Alex spi to ogarnac,i jak ladnie zapachnialo wypranymi firanami....az sie chce juz wiosne!!!A co do Dnia Kobiet to wybieram sie pozniej po prezenty bo oczywiscie moj maz jak wroci musi jechac obdarowac drobiazgiem mame i siostry.A ze ja jade do pracy jak wroci wiec nie bedzie mial czasu,...o mnie chyba zapomnial bo nie zlozyl zyczen,chyba ze mnie czyms zaskoczy....