reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczynki
Dzisiaj moj M. zrobil mi niespodzianke :tak: Przychodze z pracy a on bierze mnie za reke i prowadzi i mowi ze mam popatrzec na lodowke i sie smieje "patrz Gosia, wszystkie rachunki zaplacone" :-D no ja ucieszylam sie bo rzeczywiscie duzo nam sie ich zebralo w tym miesiacu :dry: a on do tego ze mu zostalo jeszcze troche kasy i zebysmy pojechali piekarniki zobaczyc. Pojechalismy no i byl fajny z mikrofala ale cena 300E, ja jak zwykle ze trzeba to przemyslec przespac i takie tam a on do kasy zaplacil i tak mam w koncu piekarnik !!!!!!!!! :-D ciesze sie jak nie wiem :tak: narazie ja myje i podziwiam jutro robie pierwsza probe, zaraz bede szukac jakiegos przepisu.
Iskierka takie fotele sa w Ikei, mysmy kupili ale 2 lata temu i wtedy kosztowal 100E z bialym pokrowcem, kolorowe byly troche drozsze

Hej dziewczynki
Dzisiaj moj M. zrobil mi niespodzianke :tak: Przychodze z pracy a on bierze mnie za reke i prowadzi i mowi ze mam popatrzec na lodowke i sie smieje "patrz Gosia, wszystkie rachunki zaplacone" :-D no ja ucieszylam sie bo rzeczywiscie duzo nam sie ich zebralo w tym miesiacu :dry:
Też bym tak chciała, ale u nas to nierealne jak na razie...
Iskierka takie fotele sa w Ikei, mysmy kupili ale 2 lata temu i wtedy kosztowal 100E z bialym pokrowcem, kolorowe byly troche drozsze
Dziękuję, sprawdzę :)
A jak się sprawuje? Bo znam opinię, że meble z Ikei to delikatnie ujmując "szajs"....

Ja tam mam prawie wszytsko z Ikei i nie moge powiedziec nic zlego. Lozko kupilismy 1.5 roku temu i sie sprawuje moze troszke gorzej z narzuta troche sie "kulkuje" teraz dla dzidzi tez w ikei robilismy pokoik mam nadzieje ze nic nie bedzie sie dzialo.

Gosiu fajnie ze masz juz piekranik,to teraz bedziesz piec ciacha,co???
Iskierka ja mam jedna kanape z Ikei,taka rozkładana do spania,i spalismy na niej przez dwa lata i jest jak nowa,teraz mam ja dla gosci,jesli przyjada,i bardzo wygodna jest.Wiec nie wszystko z Ikei to szajs.Mam tez jedna szafe,taka na cichy roboccze,ona juz nie jest tej samej jakosci,no ale cenowo tez byla duza roznica.

Dziewczyny w ciazy,jak Wy sie czujecie,czy ktoras juz urodzila,,,,3mam kciuki za Was i czekam na wieści.

Morgenrood
impreza sie udala???

Niestety nie doczytalam reszty,pozdrawiam i dobrej nocy.

hej dziewczynki,ja wlasnie po wizycie w ikei, widze, ze tematycznie dzis :)
kupilismy kilka rzeczy dla dzidziusia i oczywiscie kilka mebli :tak:

ja jeszcze zerknelam wieczorkiem co tu naskrobalyscie...ale tempo macie zabojcze :-) i naklikalyscie co nie miara...

co do ilei to tez bylam wczoraj - efekt pokaze jutro;)
dopiero co wlazlam do wyrka a oczy mi sie same zamykaja- dobrej nocki...

reklama
Dzień dobry!!!
Ja dzis pierwsza:szok:
No i już obiadek na piecu-zrazy wieprzowe i mam zamiar zrobic kluski śląskie do tego...mniam!A Wy co diś w planach macie,bo my w domku,może później wypad do rodzinki na kawe.

Do góry