reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Iskierka71ja mam podobnnie jak ty z tym spaniem w lozku krece sie czasem pare godzin zanim zasne a pozniej sie budze co chwile, ale jak zaprowadzam malego do szkoly to biore kocyk i zasypiam bez problemu tylko gorzej ze wstaniem.
Teraz wlasnie musze juz isc odebrac synka ze szkoly i na miasto:-)

reklama
Hej

Sencilla ja tez trzymalam kciuki:tak:
7axe7 nie jadlam nigdy takie babki:happy2:
Iguana ale kochany jest Janek... ja tez juz chce takiego dzidziusia:tak:

My dzis bylismy u lekarze ,Michal ma egzeme -dostal masc na to:tak: Oprócz tego ma jeszcze przewlekly kasze ( wylumaczyl mi to tak : takie jak astma a ja w szoku:szok:, a on do mnie ; ale to nie jest astma:wściekła/y:) i byc tu madry! Ma 2 rodze kropli ,jak mu nie przejdzie to antybiotyk:baffled:

w poludnie byla Aneta na kawie ,oczywiscie nagadac sie nie moglysmy:laugh2:

ANP Babka jest łatwa w zrobieniu. Gotujesz ziemniaki ugniatasz dodajesz jajka ser żółty troszkę śmietany, wsadzasz do foremki od Babki, wcześniej smarujesz całą masłem i wsadzasz do piekarnika na 30-40min, 190 stopni :) POdaje się z sosem pieczarkowym np. i do mięsa :)
znalazłam: http://www.wielkiezarcie.com/recipe45240.html

Ale zrezygnowałam z babki i zrobiłam takie coś: DSC07167.jpg

Ostatnia edycja:
Iskierka71, ja miałam podobnie w ciązy z tym spaniem. Dugo się meżcyła, wierciłam zanim udało mi się zasnąć. Do tego budziłam się wiele razy i biegałam do toalety. A jak zasnęłam to często męczyły mnie koszmary...podobno to wpływ hormonów.

karola & Aneta, to jak przybędę do Hagi w maju i się wreszcie wypakuję, to mam nadzieję, że uda nam się spotkać w trójkę:-D A co do towarzystwa to mi też go brakuje i też nie mogę się nagadać jak się tylko udaje nam z AniąJ spotkać:-D

reklama
7axe7 dajze przepis na pe pysznosci ,slinka mi leci:laugh2:

Anetka zapiekanki tez bym spróbowala:tak:

Anp tak wiem ze duzo dzieci tu ma egzeme ,na szczescie to nie swedzi Michala

Iguana ja tak po prawdzie na brak towarzystwa nie moge narzekac :happy: mam polska sasiadke i pare znajomych w samej hadze:tak: do szkoly w soboty chodze i tam tez sami polacy ,takze spoko:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry