reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry wszystkim!
my wszystkie nasze dzieci chrzcimy w polsce i tak tez najprawdopodobniej bedzie z najmlodszym :tak: ale na Msze jezdzimy do polskiego kosciola i czesto sa tam polskie dzieci chrzczone, bardzo ladnie, wiec nie widze przeszkod, aby ochrzcic dziecko tu.
my dlatego w polsce, ze wtedy cala rodzina ma okazje sie zjechac, a tutaj to nie bardzo by wyszlo... co do Komunii, to bedziemy chcieli przygotowac maluchy tutaj, ale pojda do KOmunii w Polsce.

reklama
Witam serdecznie
Dziękuję za słowa uznania dla bloga - chwilowo z nim utknęłam w 2009roku i jakoś nie mogę się zabrać do dalszego pisania (a jest o czym pisać ;-)). Przestój spowodowany jest kilkoma czynnikami - najpierw była moja mama (od 15 września do 30 grudnia) i w tym czasie tez była i praca i kilka stresujących wydarzeń i ciąża i święta... A teraz coś mi się przepaliło w laptopie i kumpel zabrał go do Pl do naprawy. jakoś nie umiem się zabrać za pisanie na komputerze męża (pomimo, że nie mam przed nim tajemnic), jakoś mi niewygodnie przy dużym biurku, a z laptopem to mogłam i do łózka iść (tak zamiast męża ;-)), hahaha

Byłam dziś u lekarza, ale niestety mojego nie było, a że sprawa nie była zbyt pilna to przyjęła mnie inna pani doktor. Niby zbadała mi brzuszek (osłuchała jedynie, czy serduszko bije NORMALNIE), ale generalnie na tym się skończyło.... Miałam nadzieję, że przynajmniej "pomaca" czy brzuszek nie jest za nisko itp :-(
Dostałam jedynie list do biura pracy żeby znaleźli mi mniej wyczerpującą pracę :angry:. Ciekawe jaką????
Mam dziś duuużo wolnego, więc się jeszcze odezwę ;-)

Iguana piekne zdjecia! widze, ze masz kilka zdjec z NOrmandii, czy te klify to w Etretat? bylismy tam w jesieni 2009, bardzo nam sie podobalo!

Czesc wszystkim:-)

Iguana swietne zdjecia:tak:

Ja jeszcze w pizamie:eek: i nic mi sie nie chce najchetniej wrócilabym do lózka:sorry: Nie mam energii dzisiaj, za to wczoraj juz o10 mialam obiad gotowy itp:tak:

witam
Iskierka chyba kiedyś na Twojego bloga zaglądałam;-)fajny.
Iguana fotki super
Karola ja w ciąży to miałam mega spanie, codziennie po 12 godzin albo i dłużej, ale ja wtedy byłam wyspana:-D
u mnie cały dzień pada, byłam dziś w svb wiecie że już ponad pół roku czekam na zasiłek dla dziecka.. tylko że byłam w pl i to dlatego, stamtąd muszą wysłać papiery że nie pobieram zasiłku polskiego 60zł:)

Pozdrawiam

clauditka dziwne, że oni się z Tobą nie skontaktowali żeby Ci o tym powiedzieć. Mi o tym w geemente mówili i jak byłam w listopadzie to sobie to załatwiłam. A teraz złożyliśmy z moim Kubą wniosek o dofinansowanie do mieszkania, ubezpieczenia i na dzidzi ofcorse. I jeszcze to czekanie na mieszkanie socjalne... Ciekawe ile to wszystko potrwa. Póki co jesteśmy na 130, 78 i 51 miescu hahahaha :)

a mi właśnie Mała padła więc ja szybko kawka i biorę się za obiad :)

Ja też niedawno załatwiałam te rodzinne,i zapomnieli mi za 3 kawrtał wypłacić wiec musze sie upomniec.Jak ja lubie te wszystkie sprawy załatwiać:wściekła/y:.

Dodaje nowe fotki z dzisiejszej sesji,maluszek już sam siedzi,,,no zadarza mu sie jeszcze przewrócić,ale rzadko.
Obiadek...mam od wczoraj rosół wiec zrobie pomidorówke z niego...mniam z ryżem,miałam robić kopytka ale skoro jest zupka to zrobię jutro,akurat w piatek obiad bezmięsny.:-)

alusiek.jpgszczescie.jpg

reklama
Do góry