reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Aniahaven - sto lat!!!!!
Sencilla - trzymaj sie cieplutko
Dobranoc miłe panie
Sencilla - trzymaj sie cieplutko
Dobranoc miłe panie
agnes74
Zadomowiona(y)
Aniu z okazji urodzin wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iguana_
AniaHaven, dużo zdrówka i wszystkiego naj z okazji urodzin!!! Dzięki za drinki;-)
anp, to dzielna jesteś z tym myciem okien. Ja sie boję myć okna jak jest troche zimnawo, bo zawsze za to płacę potem przeziębieniem.
Janek coś lekko pokasłuje od kilku dni:-( Jak do jutra nie będzie lepiej to zadzwonię do lekarza rodzinnego i się umówię.
anp, to dzielna jesteś z tym myciem okien. Ja sie boję myć okna jak jest troche zimnawo, bo zawsze za to płacę potem przeziębieniem.
Janek coś lekko pokasłuje od kilku dni:-( Jak do jutra nie będzie lepiej to zadzwonię do lekarza rodzinnego i się umówię.
anp
mama Alexa
dzień dobry!
My idziemy na spacerek...
Aniu
Wszystkiego naj.... 1oo lat i spełnienia marzeń!
My idziemy na spacerek...
Aniu
Wszystkiego naj.... 1oo lat i spełnienia marzeń!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu
w dniu Twych urodzin, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.
Iguana fajny tortw dniu Twych urodzin, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.
Sencilla lepiej juz?
Mnie wczoraj wieczorem glowa zaczela bole i do rana ja czulam
Po sniadanku i malej kawce przeszlo
milego wieczorku drogie panie
Iskierka71
A ja mam dziś wyjątkowy problem z zaparciem.....
Generalnie zaparcia to u mnie są na porządku dziennym i zdążyłam się już do nich przyzwyczaić. Jednak od kiedy zaszłam w ciążę stały się bardziej dokuczliwe.
Próbowałam już i wody z kapusty kiszonej i suszonych owoców.... Dziś mam brzuch twardy jak kamień i tak mi ciężko z tego powodu, że ledwo chodzę...
Dodam, że ostatnio nie jem prawie w ogóle słodyczy, bo nie mam na nie ochoty, a jeśli już mam, to zjem jakiegoś batonika raz w tygodniu. Na czekoladę to w ogóle nie umiem patrzeć..... Wolę owoce czy sałatki warzywne....
Generalnie zaparcia to u mnie są na porządku dziennym i zdążyłam się już do nich przyzwyczaić. Jednak od kiedy zaszłam w ciążę stały się bardziej dokuczliwe.
Próbowałam już i wody z kapusty kiszonej i suszonych owoców.... Dziś mam brzuch twardy jak kamień i tak mi ciężko z tego powodu, że ledwo chodzę...
Dodam, że ostatnio nie jem prawie w ogóle słodyczy, bo nie mam na nie ochoty, a jeśli już mam, to zjem jakiegoś batonika raz w tygodniu. Na czekoladę to w ogóle nie umiem patrzeć..... Wolę owoce czy sałatki warzywne....
reklama
witam...
dzieki kobietki za zyczenia - ja jeszcze w pizamie:-) i ...juz chyba nie ma sensu tego zmieniac.... zawsze aktywnie spedzam urodziny wiec dzis postanowilam sie lenic a wszyscy mi dogadzali..;-)
Sencilla mam nadzieje ze ci lepiej...
iskierka ja mialam taki problem jak ty i u mnie dzialalo jedzenie sliwek suszonych /kilka codziennie/ i platki owsiane polubilam i .... bylo wsio OK...
zmykam
dzieki kobietki za zyczenia - ja jeszcze w pizamie:-) i ...juz chyba nie ma sensu tego zmieniac.... zawsze aktywnie spedzam urodziny wiec dzis postanowilam sie lenic a wszyscy mi dogadzali..;-)
Sencilla mam nadzieje ze ci lepiej...
iskierka ja mialam taki problem jak ty i u mnie dzialalo jedzenie sliwek suszonych /kilka codziennie/ i platki owsiane polubilam i .... bylo wsio OK...
zmykam