reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
AniaHaven, dużo zdrówka i wszystkiego naj z okazji urodzin!!! Dzięki za drinki;-)

happy-birthday-g.gif

anp
, to dzielna jesteś z tym myciem okien. Ja sie boję myć okna jak jest troche zimnawo, bo zawsze za to płacę potem przeziębieniem.

Janek coś lekko pokasłuje od kilku dni:-( Jak do jutra nie będzie lepiej to zadzwonię do lekarza rodzinnego i się umówię.

Aniu
w dniu Twych urodzin, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.

Iguana fajny tort:-D:-D
Sencilla lepiej juz?
Mnie wczoraj wieczorem glowa zaczela bole i do rana ja czulam:baffled:
Po sniadanku i malej kawce przeszlo:tak:

milego wieczorku drogie panie:tak:

A ja mam dziś wyjątkowy problem z zaparciem.....
Generalnie zaparcia to u mnie są na porządku dziennym i zdążyłam się już do nich przyzwyczaić. Jednak od kiedy zaszłam w ciążę stały się bardziej dokuczliwe.
Próbowałam już i wody z kapusty kiszonej i suszonych owoców.... Dziś mam brzuch twardy jak kamień i tak mi ciężko z tego powodu, że ledwo chodzę...
Dodam, że ostatnio nie jem prawie w ogóle słodyczy, bo nie mam na nie ochoty, a jeśli już mam, to zjem jakiegoś batonika raz w tygodniu. Na czekoladę to w ogóle nie umiem patrzeć..... Wolę owoce czy sałatki warzywne....

reklama
witam...

dzieki kobietki za zyczenia - ja jeszcze w pizamie:-) i ...juz chyba nie ma sensu tego zmieniac:-D.... zawsze aktywnie spedzam urodziny wiec dzis postanowilam sie lenic a wszyscy mi dogadzali..;-)

Sencilla mam nadzieje ze ci lepiej...:sorry:

iskierka ja mialam taki problem jak ty i u mnie dzialalo jedzenie sliwek suszonych /kilka codziennie/ i platki owsiane polubilam:tak: i .... bylo wsio OK...

zmykam

Do góry