reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry
Gosiu i jak nocka minela?
7axe7 na pewno jeszczer jedna,dwie noce poplacze i jej przejdzie:tak: Tylko musisz bo konca stanowcza:tak:jak zrezygnujesz to mala zobaczy ze wygrala i od nowa sie zaczne:sorry2:
Aniu milej pracy:tak:

My rok temu kupilismy lózko 170 cm i ma ochronke zeby nie spadl:tak: Oczywiscie maly remoncik pokoju itp :tak:Bez problemu przespall pierwsza nocke ido dzis spi:tak:Jak bylismy w pl to co jakis czas plakal ze chce do swojego lozeczka i pokoju:tak:

reklama
Sencilla mam pytanko do Ciebie??/-czy wiesz może jak będzie po holendersku Technikum Gastronomiczne (bo pisze cv i nie wiem a chodzi mi o wpisanie tego i że z dyplomem i matura).

Witam witam dziewczynki
ja wlasnie wrocilam od logopedy, moja Marys miala pierwsza wizyte, ale dzielna byla. A wczoraj Tosia u dentysty, pierwsze w zyciu borowanie, ale spisala sie na medal, buzka przez pol godziny otwarta i dzielnie wszystko wytrzymywala.
Anp, wg mnie taka szkola bedzie sie nazywala VMBO-Gastronomie.
Prosze prosze, ja tu sie chwale jakims szpinakiem, a mamy tu mistrza kuchni Anp :)

Dzień dobry wszystkim. Dziś pogoda jakoś nie może sie zdecydować - najpierw deszcz, potem nieśmiałe słoneczko i znów pochmurno....
A ja podobniej ak pogoda nie mogę sie zdecydować na... odkurzanie mieszkania..... ;-)
7axe7 - wytrwałości!!! Mała w koncu zrozumie, że wrzaski nie mają sensu, zobaczysz.
Pozdrowionka

jejku, wrocilam wlasnie z pleinwacht, ale sie upocilam. jako ze pada niemilosiernie, to dzieciaki musialy zostac w klasie.
naczycielka poszla na lunch, a ja przez pol godziny szalalam z dziecmi, tzn. one szalaly , a ja glownie je uspokajalam :-D
wlasciwie byly grzeczne wszystkie, oprocz 6 chlopcow, ktorzy biegali, krzyczeli, strzelali do siebie z wyimaginowanych strzelb, wiec tylko nimi sie zajmowalam :szok:
mam nadzieje, ze nie uraze teraz mam chlopcow, ale wracajac dziekowalam Bogu, ze dal mi tylko grzeczne dziewczynki :-D:tak:;-)

reklama
hymmm
pojechałam na Roosendaal na wyprzedaże a tam prawie nic Za wczesnie czy taka lipa w tym roku........

Piotrek mój wstawał co 2h przez rok (do cycka)jak go odstawiłam to zaczął przesypiac całe noce

Do góry