reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Nigdy nie jadłam ciatao marchwiowego, ani dyniowego. Ciekawe jak coś takiego smakuje. Uiwlebiam natomiast ciasto jogurtowe, ale to pewnie zupełnie inna bajka.

7axe7, rzeczywiście Twoja Misia zawsze na każdym zdjęciu taka uśmiechnięta:-D

My dzisiaj na spacerku byliśmy, a potem takie drobne roboty w domu.

A tutaj kilka nowych zdjęć;-)
DSC_0004.jpgDSC_0029.jpgDSC_0032.jpgDSC_0039.jpgDSC_0052.jpg

reklama
Iguana, cudny Janeczek! jakie minki! przezabawne.
naprawde polecam WAm ten tort, mniam mniam, palce lizac.
ide spac, bo jutro bardzo pracowity dzien. Zycze Wam wszystkim pieknego poczatku nowego tygodnia! :tak:

Witam Wszystkich powracajacych :-) i pozostale dziewczyny rowniez:tak:
Sencilla to nie ladnie pisac na forum o takich pysznociach, sline mam do kolan :-p ciasto marchewkowe tez jadla, wprawdzie nie najwyzszych lotow bo troche z zakalcem ale tez bardzo mi smakowalo :tak: rowniez polecam.
Dziewczyny wyskoczyla mi wysypka na brzuchu a na podbrzuszu male czerwone plamki :sorry: mialyscie tez cos takiego???? czytalam na necie ze takie cos moze wystapic ale jakos mam watpliwosci.
Iguana a co twojego Janka zaskoczylo ze taka fajna minke zrobil????:-D
7axe7 co ty na Michasie narzekasz jak to taki slodziak :tak:
Sencilla sterkte jutro w pracy, ja mam 3 dni wolnego teraz ufff
spokojnej nocki..............

bry...

ale cudny dzieciaczek z tego Janka....
Gosiu ja tez mialam takie krostki ale znikly... jak co to sie skonsultuj i...zazdroszcze ci tych 3 dni:-D bo ja dzis pierwszy dzien do pracy od 17grudnia:szok: i mega len, hihi....

kawke i zmykam...milego dnia!

Witam

Michal w przedszkolu a ja lece zaraz do poloznej:tak:

Pracusiom milej pracy zycze;-):tak:

Janek prze slodziak i taki malutki .... juz sie doczekac nie moge swojego bobaska:tak:
Misia tez kochana dziewczynka,musze sie naparzec na dziewczynki ,chodz pewnie juz teraz za pózno:cool2::-p

dzień dobry!
No no Janek naprawde słodki,a minki cudowne,

A Misia---tylko pozadzroscic bo tez bym chciala córeczke,sliczna.

Przyjemnej pracy dziewczyny.Ja wlasnie śniadanko konsumuje.

Karola to są badania prenatalne,a czy warto je robić to musi być Twoja decyzja.Ja nie robiłam bo uważałam że nie potrzeba, ale co innego gdyby były w mojej lub mojego męża rodzinie jakieś choroby albo gdybym była już ok 40...to pewnie bym zrobiła.Musisz sama pomyśleć!pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Anp dzieki za odpowiedz:-) Z michalem nie robilam tego testu i nawet polozna mi go nie proponowala ,wiec teaz sie zdziwilam :tak:U nas w rodzinie tez wszyscy zdrowi i pewnie sobie go odpuszcze. Ale najpierw sie jeszcze zastanowie:tak:

reklama
Dziewczyny potrzebuję pomocy!

Byłam z Misią na szczepieniu po raz pierwszy tu w Holandii. W Polsce była szczepiona wg polskiej tabeli czyli wzw B, grużlica po urodzeniu. Póżniej w 2, 4 i 6 miesiącu szczepionka 6 w 1.. Sądziłam, że będzie tylko szczepiona dziś na Pneumokoki a oni jeszcze jej dali 3 w 1 ..... ;/ i znowu mam iść na to samo szczepienie w lutym a później w sierpniu...
Wcześniej wysyłałam papiery do MZ na co Mała była szczepiona i oni przysłali mi te karteczki... Nie jestem w stanie tylko pojąć dlaczego mimo tego, że była szczepiona w Polsce już 3 razy na to 6 w 1... oni znowu ładują w Nią szczepionki na to samo... tu tak jest?

Do góry