reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
A my dzis caly dzien bez goraczki,,,,jak fajnie,ale strasznie mały marudny no i jezyk wystawia,i tak dziwnie nim rusza,,,czyli chyba zaraz zabki beda.Narazie ich jeszcze nie widac,ale pewno kwestia dni.
Mam pytank czy Wasze niemowlaczki mialy od goraczki dupke czerwona.....???Bo Alex zawsze przy goraczce sie nabawi.

Aniu jak tam po urlopie ??,odpoczelas i nabralas sil na ten rok??pozdrawiam

my dzis przy winku...milego wieczoru

Ania, witaj. Opowiadaj jak minął urlop?

anp, to zaraz będą ząbki widoczne. Pochwal się jak się pojawią. Ciekawe ile od razu się ujawni.

Ja miałam dzisiaj wychodne, bez Janka...aby odpocząć. Synek został z mężem,a ja poszłam troche po-shop'ingować :-)Czasami potrzebuję paru chwil aby pobyć bez dziecka i zatęsknić;-) No i oczywiście wróciłam głównie z rzeczami dla Janeczka....a nie dla siebie:-D

Tez tak mam Iguana....a te ubranka sa takie sliczne,,,,a oni tak szybko wyrastaja z nich.Szkoda ze nie mieszkamy blizej,czasami nie mam sie z kim wybrac na takie babskie zakupy,bo kolezanki,nie maja jeszcze dzieci,,,,

moze uda nam sie kiedys z morgenrood.

dobrej nocy dziewczyny

Sencilla aaaaaaaaaa tort marchewkowy... uwielbiaaaaaaaam!! tak jak i z dyni.... A ja zaczęłam biegać wczoraj i nici ze słodyczy :( bawcie się dobrze!
anp moja np miala mnóstwo potówek na plecach i czole po gorączce

:) a co do zakupów.. ja np nie lubię łazić po sklepach i zawsze moją Mamę wysyłam na zakupy heh... choć przyznam szczerzę, że przy Miśce trochę się to odmieniło bo fakt faktem na dziecięce ciuszki uwielbiam patrzeć!

miłej niedzieli dla Was :)

hej kobietki...

Czytalam i czytalam ale nie doczytalam - niezle tempo narzucilyscie hihi...:tak::-)
MamoMikolaja i Sencilla ; WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :tak::tak::tak:

troche spoznione ale z calego serca!!!:tak:

Odpoczelismy - naladowalismy akumulatory na nowy rok:-).... spedzilismy rodzinnie wigilie - poszalelismy na sniegu z dzieciakami a sami wyskoczylismy na sylwestra do Wiednia, potem mnostwo odwiedzin jeszcze i ...szybki powrot do domu....tu nam chyba najlepiej w tym naszym prywatnym swiecie...:-p
Iguana ja po 3 dniach bez dzieci myslalam ze zwariuje...:-D teraz wiem juz doskonale ze moje zycie bez nich nie mialo by sensu...straszne to bylo...niby mi sie podobalo w Austrii ale co chwila bylam myslami z nimi... ach te matczyne uczucia...:sorry:
Ja tez zaraz zmykam na spacerek z nimi bo piekna pogoda...

reklama
Witam sie niedzielnie :)
Aniu witamy w domu:tak:Fajnie ze wyjazd sie udal:tak:

Sencilla tort wyglada smakowicie:tak:... jeszcze nigdy nie jadlam ciasta marchewkowego:sorry::szok:

Ja dzis po prawie 3 mies dostalam powera i zyc mi sie zaczyna chciec:tak: Nie wiem czy to pogoda czy cos innego;-)

My tez na spacerek wychodzimy..

Do góry