reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

dzien dobry!
wlasnie tort wyszedl chyba pyszny, bo wyglada i pachnie wspaniale. dam WAm znac po imrezie, czy smakowal ;)

reklama
Ania to fakt ja też sobie nie wyobrażam dni bez Miśki :) a co dopiero jak się ma 3 ;)
Karola ohhh obyś kiedyś miała okazję spróbować tort czy placek marchewkowy :) słodziutki i pyszny!
Sencilla na pewno tort jest prze pyszny :)

Ja też się wybieram na polko tylko czekam aż mój mały terrorysta się obudzi :)

my juz po wyprawie... slonko swieci ale wiatr silny i zimny, obiadek juz zjedlismy i marzy mi sie kanapa - trzeba korzystac bo od jutra znowu ...codziennosc:-D
Ja tez nie jadlam nigdy ani marchewkowego ani dyniowego choc zupa dyniowa w Wiedniu bardzo mi smakowala:-) chyba sie przelamie i upieke...

milego polpoudnia...

Witam w Nowym Roku, wczoraj przyjechalismy z PL. Oj super bylo tylko szubko sie skonczylo.... Szkoda ze sniegu nie napadalo. Dzieciaczki przespaly cala podroz:tak::-) zadnego problemu nie bylo. Chyba od ''zmiany powietrza'' zaczely im zabki wychodzic. Lucas jak sie wczesniej trzasl jak widzial butelke to teraz wrzeszczy jak opetany!!!! Serwujemy mu zimne mleczko to pomaga. Milego dnia :)

kolejny weekend ucieka.. mi nocka daje się we znaki bo moje dziecko dziś budziło się co chwila... o 3.30 była przerwa do 5 bo się uparłam żeby jej nie dać cyca... wkońcu go miała o 3.10 ;/

my po spacerku.. parę zdjęć z dziś P1089498.jpgP1089502.jpg

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja po powrocie z Polski !!!!

Było super ale tak szybko ten czas zleciał że szok , chociaż my wszyscy przeziębieni masakra, ładnie sie Nowy rok zaczął nie ma co .

7axe7 sliczne zdjecia!!!!

Sencila i jak tort a prosto się robi bo narobiłas mi ochoty nigdy jeszcze nie jadlam, więc warto spróbować.

Witam was dziewczyny w hol.:tak::-D
Oo to nie tylko ja taka ,co ciasta marchewkowego nie smakowala:tak:

u nas dzis dlugi wieczorek bo Michas juz spi.:tak: Zmeczony wczorajszym wypadem do cioci Anety 8i zabawa z chlopakami do 22:tak::tak:

Hihi widze że dzisiaj powrót naszych forumowiczek:)
opowiadajcie jak tam w Polsce?

7axe7 Twoja misia to zawsze taka roześmiana do zdjęcia :)
pozdrawiam

reklama
dziewczyny,ten tort to jest hit! kurnik szopa, moj najlepszy tort, jaki kiedykolwiek zrobilam, a musze przyznac nieskromnie, ze wychodza mi calkiem niezle zawsze ;-) goscie stwierdzili, ze powinnam wlasna kawiarnie otworzyc z wypiekami wlasnej produkcji :tak:
witajcie dziewczyny, wojażowiczki z polski!

Do góry