reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Ania to fakt ja też sobie nie wyobrażam dni bez Miśki a co dopiero jak się ma 3
Karola ohhh obyś kiedyś miała okazję spróbować tort czy placek marchewkowy słodziutki i pyszny!
Sencilla na pewno tort jest prze pyszny
Ja też się wybieram na polko tylko czekam aż mój mały terrorysta się obudzi
Karola ohhh obyś kiedyś miała okazję spróbować tort czy placek marchewkowy słodziutki i pyszny!
Sencilla na pewno tort jest prze pyszny
Ja też się wybieram na polko tylko czekam aż mój mały terrorysta się obudzi
my juz po wyprawie... slonko swieci ale wiatr silny i zimny, obiadek juz zjedlismy i marzy mi sie kanapa - trzeba korzystac bo od jutra znowu ...codziennosc
Ja tez nie jadlam nigdy ani marchewkowego ani dyniowego choc zupa dyniowa w Wiedniu bardzo mi smakowala:-) chyba sie przelamie i upieke...
milego polpoudnia...
Ja tez nie jadlam nigdy ani marchewkowego ani dyniowego choc zupa dyniowa w Wiedniu bardzo mi smakowala:-) chyba sie przelamie i upieke...
milego polpoudnia...
morgenrood
Fanka BB :)
Witam w Nowym Roku, wczoraj przyjechalismy z PL. Oj super bylo tylko szubko sie skonczylo.... Szkoda ze sniegu nie napadalo. Dzieciaczki przespaly cala podroz:-) zadnego problemu nie bylo. Chyba od ''zmiany powietrza'' zaczely im zabki wychodzic. Lucas jak sie wczesniej trzasl jak widzial butelke to teraz wrzeszczy jak opetany!!!! Serwujemy mu zimne mleczko to pomaga. Milego dnia
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
agnes74
Zadomowiona(y)
Melduję się i ja po powrocie z Polski !!!!
Było super ale tak szybko ten czas zleciał że szok , chociaż my wszyscy przeziębieni masakra, ładnie sie Nowy rok zaczął nie ma co .
7axe7 sliczne zdjecia!!!!
Sencila i jak tort a prosto się robi bo narobiłas mi ochoty nigdy jeszcze nie jadlam, więc warto spróbować.
Było super ale tak szybko ten czas zleciał że szok , chociaż my wszyscy przeziębieni masakra, ładnie sie Nowy rok zaczął nie ma co .
7axe7 sliczne zdjecia!!!!
Sencila i jak tort a prosto się robi bo narobiłas mi ochoty nigdy jeszcze nie jadlam, więc warto spróbować.
niunia_2008
mama Wiktorii :)
my również dzisiaj powróciliśmy
sencilla- może podasz przepis bo też nigdy takiego nie jadłam;-) może i mi się uda go zrobić, choć kogoś zawsze lepiej smakują
sencilla- może podasz przepis bo też nigdy takiego nie jadłam;-) może i mi się uda go zrobić, choć kogoś zawsze lepiej smakują
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam was dziewczyny w hol.
Oo to nie tylko ja taka ,co ciasta marchewkowego nie smakowala
u nas dzis dlugi wieczorek bo Michas juz spi. Zmeczony wczorajszym wypadem do cioci Anety 8i zabawa z chlopakami do 22
Oo to nie tylko ja taka ,co ciasta marchewkowego nie smakowala
u nas dzis dlugi wieczorek bo Michas juz spi. Zmeczony wczorajszym wypadem do cioci Anety 8i zabawa z chlopakami do 22
reklama
dziewczyny,ten tort to jest hit! kurnik szopa, moj najlepszy tort, jaki kiedykolwiek zrobilam, a musze przyznac nieskromnie, ze wychodza mi calkiem niezle zawsze ;-) goscie stwierdzili, ze powinnam wlasna kawiarnie otworzyc z wypiekami wlasnej produkcji
witajcie dziewczyny, wojażowiczki z polski!
witajcie dziewczyny, wojażowiczki z polski!