reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
milego wieczorku dla wszystkich...
a mnie chorobsko rozlozylo... :no:

kuruj sie zebys na Swieta była zdrowa~!!!!
U nas jakos tak dzis nudno........to chyba przez pogode,szkoda ze ten snieg nie zostal!
Z racji tego ze moj maz ma jutro wolne ja jade juz o 10 rano do mojej pracy,moze bede troche dluzej,,,,,hehe,,,,a tak wogole to bylam bardzo mile zaskoczona bo dopiero miesiac tam pracuje i to pare godzin w tygodniu tylko ,a w piatek dostalam smsa od szefa ze zaprasza mnie na spotkanie z okazji swiat-jedzenie +picie,itd.....niestety odmowilam bo moj M bedzie w pracy wiec z Alexem bede,a ja chce juz mamie troche na Wigilie pomoc....moze jakas paczka bedzie.
Jestem mile zaskoczona,bo w mojej bylej pracy dostawalismy co roku beznadziejna paczke wartosci-ok 20 euro z jedzeniem w srodku,z czego polowy my nie jadamy,bo czasami to co dla nich pyszne to dla nas polakow niestety nie!
Milego wieczoru no i uwazajcie na siebie zeby nie zachorowac teraz!!!

7axe7, a ja lubie moja prace, ale wybitnie nie mam ochoty do niej jutro isc.. o 6 juz musze wstawac! buu....
mimo ze jestem chora, to musze sie niestety zjawic, bo przed swietami to jest zgon u nas, przychodzi nowy narybek, jakies 20 osob i musze isc po firmie oprowadzic... moze jak szef zobaczy, w jakim stanie jestem, to mnie do domu wczesniej pusci.. :-p

czesc dziewczyny
Aniu bezpiecznej drogi i udanych swiat z rodzinka :tak:
Sencilla kuruj sie, bo swieta w lozku beda nie ciekawe......
Anp u nas dostajemy do wyboru albo bony do sklepu albo mielismy katalog z ktorego moglismy wybrac sobie prezenty. Ale najlepsze paczki byly w pierwszej firmie na pocz. mojej "kariery" w Holandii gdzie dostawalismy oprocz tych beznadziejnych paczek jedzeniowych 250E:-)
Mialam w planach jutro tez pierogi robic ale jednak jade na kawke do Morgenrood, co tam chyba jeszcze zdaze przed swietami :-p A we wtorek mam w koncu echo polowkowe :tak: nie umie sie juz doczekac

Gosiu wlasnie ostatnio mowilam Morgenrood ze musze sie z Toba umowic,jutro mnie niestety nie ma,ale moze innego dnia???napisz kiedy Ci pasuje to dam znac czy bede w domu
7axe7 sprzatam pare kantorow,a czasami jak jest cos na magazynie do zrobienia,jakies naklejki na produkty przykleic czy kartoniki poskladac to tez jak mam czas to robie,a jade tam kiedy mi pasuje!!!Jestem na sms z szefem.
oki lece moze troche tv poogladac,

Gosia, bon za 250 euro, no no! super. u nas jakas nedzna paczka zywnosciowa ma byc, no, ciekawa jestem.. ide do lozka, bo normalnie ZDYCHAM... :-D (ale ja slow uzywam ;-) )

Sencilla, zdrówka życzę. Nie dawaj się choróbsku!:tak:

Do nas dzisiaj wieczorem dotarła znowu paczka z Polski. Masa frykasów świątecznych i nie tylko oraz prezenty mikołajowe dla Janka od Dziadków. Od czasu pojawienia się Janka zdecydowanie bardziej cieszą mnie prezenty dla niego niż dla mnie samej:-D hehe Czy wy też tak macie?

reklama
mówiłam, że do 23 zejdzie z prasowaniem... KOSMOS...

Iguana ja czekam na przewoźnika, który też ma mi dostarczyć frykasy made in poland!!! :D
Sencilla podstawa pracy to lubić ją :) Ja już nie mogę się doczekać pracy :) nowych ludzi, nowych doświadczeń :) Mam nadzieje, że w nowym roku wychacze coś na popołudnia lub na weekendy :) a jak Misia pójdzie do pracy będę szukała czegoś na cały etat :)
anp super!! :) Chciałabym też móc popracować nawet pare h w tygodniu :)

dobra Dziewuszki znikam do spania. Mała póki co śpi w łóżeczku... Zobaczymy na jak długo hehehe :) Dobranoc :)

Do góry