reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!! :)

Moja mała chyba się budziła z 6 razy dziś i wstała w końcu o 8...

Iguana ja też bardzo chcę drugie a nawet trzecie dziecko :) ale póki co mały terrorysta mi wystarczy hehe.. Muszę all poukładać żeby się nie stresować, że sobie nie damy rady :)

aniahaven hehehe ale chociaż wiedziałaś kiedy dni płodne :pPPPPPPPPPPPP :)

witam...

polecam wam stronke z opiekunkami Oppas en oppaswerk vinden mozna sie tam zarejestrowac i poszukac dziewczyny mieszkajacej moze obok was:-D ktora zaopiekuje sie waszymi pociechami za np 3,5e...:tak:
ktoras podawala podobny link... z ochotnikami do pomocy przy dzieciach macie to jeszcze gdzies???:eek:

Mam pytanko, czy któraś z Was ma może ten blender - Braun Handmixer Chopper Attachment CA-M 4642790, dokładnie ten:
http://www.theessentials.com/jump.jsp?itemType=PRODUCT&itemID=771
Czy jest wystarczający do zrobienia przecieru dziecku? czy zmieli wystarczająco mocno? Mam wątpliwości.
M4642-891_dt.jpg

aniahaven
, Ja podawałam linka o programie z wolontariuszami Home Start, ale oni nie pomagają przy dziecku. Jedynie przychodzą pogadzać z mamą przy herbacie i dotrzymać jej towarzystwa;-) heh

http://www.home-start.nl/

7axe7, ja też mam taki pomysł na 3-jkę dzieci;-) No, ale na razie z jednym jest cała masa roboty i też zależy od tego jak będzie z pracą.

Właśnie kupiliśmy i ubraliśmy naszą choinkę. Zawsze było na czerwono-złotawo, a w tym roku ubraliśmy ją w ozdoby zakupione na krakowskim rynku takie ludowe:tak:
A tutaj fotki:
DSC_0046.jpgDSC_0047.jpgDSC_0050.jpgDSC_0051.jpgDSC_0055.jpg

Ostatnia edycja:
Iguana wydaje mi się że lepiej ten blender z góry zmieli, ja mam też taki kubeczek i w nim troszku gorzej idzie, a tą długą końcówką wystarczy "dotknąć" i już wszystko zmielone.ja mam ten dokładnie Philips HR1363 wit/lavendel staafmixer i naprawde jestem bardzo zadowolona.

a ja dziś pierogi zrobiłam na świeta, żeby za tydzień mieć mnie do robienia.Pochodziliśmy po sklepach, teraz odpoczywamy weekendowo:)

pozdrawiam
a to nasz domekDSC06357.jpg

Ostatnia edycja:
Iguana wydaje mi sie ze ten blender, który pokazujesz to on chyba sieka....może lepiej rozejrzyj się za takim z tą długa rączką(on na papkę robi wszystko) jak pisze Clauditka, napewno jest lepszy w utrzymaniu czystości, wkładasz końcówkę pod wodę i już!!! A jak chcesz do siekania i robienia papek to zajrzyj sobie na stronę brauna: Blendery Multiquick 3 - Braun,-ja mam tą wersję.

Ja choinki jeszcze nie przystroiłam...

witajcie dziewczyny, ja mialam dzis dzien jakich malo.. z samego rana pojechalam do amsterdamu do kosmetyczki, pozniej male zakupy, ale taki tlok w centrum, ze tylko sie omeczylam. jak przyjechalam, to juz detka bylam. moj R w tym czasie z malymi robil przemeblowanie, sprzatal samochod itd. moje dziewczyny uwielbiaja uczestnictwo w kreatywnych pracach domowych :tak:
wlasnie je polozylam spac, dzis lekkie opoznienie, a moj na meczu siatki. odprezam sie... :cool2:

ja tez sie odprezam... skonczylam wsio co zaplanowalam przed wyjazdem:tak:a teraz cala niedziele zamierzam sie byczyc zeby ...nazbierac sil na ta podroz...:cool2:

ten blender na obrazku to ja tez mialam ale do siekania cebuli:tak::-) lepszy do zupek ten z dluga raczka...

uciekam w ramiona meza...

milego wieczorku!:tak:

reklama
Hej dziewczyny!Dzis pozno pisze bo jakos malo czasu mialam,

u nas leca bardzo duze platki sniegu,,,,,u Was tez???prawie tak duze jak platki kosmietyczne-pierwszy raz takie widze jak zyje!!!!,szkoda tylko ze jest 1 stopien na plusie i sie snieg nie utrzyma:-(,,milego wieczoru

Do góry