reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Dzień dobry!!
Moja mała chyba się budziła z 6 razy dziś i wstała w końcu o 8...
Iguana ja też bardzo chcę drugie a nawet trzecie dziecko ale póki co mały terrorysta mi wystarczy hehe.. Muszę all poukładać żeby się nie stresować, że sobie nie damy rady
aniahaven hehehe ale chociaż wiedziałaś kiedy dni płodne PPPPPPPPPPPP
Moja mała chyba się budziła z 6 razy dziś i wstała w końcu o 8...
Iguana ja też bardzo chcę drugie a nawet trzecie dziecko ale póki co mały terrorysta mi wystarczy hehe.. Muszę all poukładać żeby się nie stresować, że sobie nie damy rady
aniahaven hehehe ale chociaż wiedziałaś kiedy dni płodne PPPPPPPPPPPP
witam...
polecam wam stronke z opiekunkami Oppas en oppaswerk vinden mozna sie tam zarejestrowac i poszukac dziewczyny mieszkajacej moze obok was ktora zaopiekuje sie waszymi pociechami za np 3,5e...
ktoras podawala podobny link... z ochotnikami do pomocy przy dzieciach macie to jeszcze gdzies???
polecam wam stronke z opiekunkami Oppas en oppaswerk vinden mozna sie tam zarejestrowac i poszukac dziewczyny mieszkajacej moze obok was ktora zaopiekuje sie waszymi pociechami za np 3,5e...
ktoras podawala podobny link... z ochotnikami do pomocy przy dzieciach macie to jeszcze gdzies???
Iguana_
Fanka BB :)
Mam pytanko, czy któraś z Was ma może ten blender - Braun Handmixer Chopper Attachment CA-M 4642790, dokładnie ten:
http://www.theessentials.com/jump.jsp?itemType=PRODUCT&itemID=771
Czy jest wystarczający do zrobienia przecieru dziecku? czy zmieli wystarczająco mocno? Mam wątpliwości.
aniahaven, Ja podawałam linka o programie z wolontariuszami Home Start, ale oni nie pomagają przy dziecku. Jedynie przychodzą pogadzać z mamą przy herbacie i dotrzymać jej towarzystwa;-) heh
http://www.home-start.nl/
7axe7, ja też mam taki pomysł na 3-jkę dzieci;-) No, ale na razie z jednym jest cała masa roboty i też zależy od tego jak będzie z pracą.
Właśnie kupiliśmy i ubraliśmy naszą choinkę. Zawsze było na czerwono-złotawo, a w tym roku ubraliśmy ją w ozdoby zakupione na krakowskim rynku takie ludowe
A tutaj fotki:
http://www.theessentials.com/jump.jsp?itemType=PRODUCT&itemID=771
Czy jest wystarczający do zrobienia przecieru dziecku? czy zmieli wystarczająco mocno? Mam wątpliwości.
aniahaven, Ja podawałam linka o programie z wolontariuszami Home Start, ale oni nie pomagają przy dziecku. Jedynie przychodzą pogadzać z mamą przy herbacie i dotrzymać jej towarzystwa;-) heh
http://www.home-start.nl/
7axe7, ja też mam taki pomysł na 3-jkę dzieci;-) No, ale na razie z jednym jest cała masa roboty i też zależy od tego jak będzie z pracą.
Właśnie kupiliśmy i ubraliśmy naszą choinkę. Zawsze było na czerwono-złotawo, a w tym roku ubraliśmy ją w ozdoby zakupione na krakowskim rynku takie ludowe
A tutaj fotki:
Ostatnia edycja:
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Iguana nie mam takiego ale sadze ze wystarczy na bank. Ma takie same noże jak mój.
choinka cudna Mama cudna ale SORY! Mały NAJCUDNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!!
choinka cudna Mama cudna ale SORY! Mały NAJCUDNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!!
Iguana wydaje mi się że lepiej ten blender z góry zmieli, ja mam też taki kubeczek i w nim troszku gorzej idzie, a tą długą końcówką wystarczy "dotknąć" i już wszystko zmielone.ja mam ten dokładnie Philips HR1363 wit/lavendel staafmixer i naprawde jestem bardzo zadowolona.
a ja dziś pierogi zrobiłam na świeta, żeby za tydzień mieć mnie do robienia.Pochodziliśmy po sklepach, teraz odpoczywamy weekendowo
pozdrawiam
a to nasz domek
a ja dziś pierogi zrobiłam na świeta, żeby za tydzień mieć mnie do robienia.Pochodziliśmy po sklepach, teraz odpoczywamy weekendowo
pozdrawiam
a to nasz domek
Ostatnia edycja:
AnnaJ007
Fanka BB :)
Iguana wydaje mi sie ze ten blender, który pokazujesz to on chyba sieka....może lepiej rozejrzyj się za takim z tą długa rączką(on na papkę robi wszystko) jak pisze Clauditka, napewno jest lepszy w utrzymaniu czystości, wkładasz końcówkę pod wodę i już!!! A jak chcesz do siekania i robienia papek to zajrzyj sobie na stronę brauna: Blendery Multiquick 3 - Braun,-ja mam tą wersję.
Ja choinki jeszcze nie przystroiłam...
Ja choinki jeszcze nie przystroiłam...
witajcie dziewczyny, ja mialam dzis dzien jakich malo.. z samego rana pojechalam do amsterdamu do kosmetyczki, pozniej male zakupy, ale taki tlok w centrum, ze tylko sie omeczylam. jak przyjechalam, to juz detka bylam. moj R w tym czasie z malymi robil przemeblowanie, sprzatal samochod itd. moje dziewczyny uwielbiaja uczestnictwo w kreatywnych pracach domowych
wlasnie je polozylam spac, dzis lekkie opoznienie, a moj na meczu siatki. odprezam sie...
wlasnie je polozylam spac, dzis lekkie opoznienie, a moj na meczu siatki. odprezam sie...
ja tez sie odprezam... skonczylam wsio co zaplanowalam przed wyjazdema teraz cala niedziele zamierzam sie byczyc zeby ...nazbierac sil na ta podroz...
ten blender na obrazku to ja tez mialam ale do siekania cebuli:-) lepszy do zupek ten z dluga raczka...
uciekam w ramiona meza...
milego wieczorku!
ten blender na obrazku to ja tez mialam ale do siekania cebuli:-) lepszy do zupek ten z dluga raczka...
uciekam w ramiona meza...
milego wieczorku!
reklama
anp
mama Alexa
Hej dziewczyny!Dzis pozno pisze bo jakos malo czasu mialam,
u nas leca bardzo duze platki sniegu,,,,,u Was tez???prawie tak duze jak platki kosmietyczne-pierwszy raz takie widze jak zyje!!!!,szkoda tylko ze jest 1 stopien na plusie i sie snieg nie utrzyma:-(,,milego wieczoru
u nas leca bardzo duze platki sniegu,,,,,u Was tez???prawie tak duze jak platki kosmietyczne-pierwszy raz takie widze jak zyje!!!!,szkoda tylko ze jest 1 stopien na plusie i sie snieg nie utrzyma:-(,,milego wieczoru