reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

7axe7, ja też na razie nie dostałam okresu...no, ale jutro miną dopiero 3 miesiące. Dopiero, albo aż:tak: hehe Jestem bardzo ciekawa kiedy się objawi;-)

Co do drugiego dziecka, to mój mąż bardzo chce. Ja powiedziałam mu, że powiem mu po porodzie...jak zobaczę jak to jest. No i w sumie tydzień po powiedziałam, że mogę mieć drugie dziecko. Mogę, powiedziałam że chcę mieć jeszcze jedno. Myślę, że potem...po latach bym bardzo żałowała, że nie dorobiłam Jankowi rodzeństwa:tak: No i coś czuję, że Janek będzie miał brata. Tak jak i czułam za pierwszym razem, że to będzie chłopak, zanim jeszcze byłam w ciąży:-D

reklama
ja jakoś szybko dostałam okres po porodzie, chyba 1,5 miesiąca po.
też bardzo chcę mieć drugie dziecko, sama jestem jedynaczką, więc wiem że to smutno tak być bez rodzeństwa, ale kiedy sprawimy siostrę albo brata dla synka to się okaże jak nam się ułoży w najbliższym czasie.

aniahaven ehehehe to bez szału jak po 4tyg co? :)
Mi wsumie dobrze z tym, że go nie mam.. choć nie wiem kiedy są dni płodne wiadomo :) a póki co o drugim dziecku wole nie myśleć heh :)

Miłego weekendu dla wszystkich Mamusiek :)

smiej sie smiej...:-) naprawde 4tygodnie po porodzie mialam okres i juz potem regularnie co miesiac;-) i tak 3 razy:cool2: dla mnie no probleem:cool2:

dziewczynki, ja juz padam... zegnam sie z Wami na zakonczenie tego tygodnia i zycze Wam pieknego weekendu. nie mam sily nic napisac :baffled::zawstydzona/y::no:
wszystkim wyjezdzajacym zycze spokojnej drogi do celu i pieknego czasu w polsce! :happy2:

Hejka
Ja rowniez zycze szerokiej drogi i Wesolych Swiat!
Ja jeszcze tez czekam na @,chociaz juz dwa tygodnie temu przestalam calkowicie karmic i nic sie nie dzieje,mysle ze na dniach dostane!A co do drugiego dziecka to tez bede chciala za rok moze gdzies,,,,jesli Bóg da!dobrej nocy dziewczyny,....:happy2:

Sencilla spi dobrze...
Ja np.Karine karmilam 17 miesiecy i przez 16 mialam okres...niezawsze sie to sprawdza chociaz moja mama dopoki karmila dotad nie miala okresu wiec nie wiem od czego to jest uzaleznione:confused:...

A ja mam gosci w domu.... i jakies piwko z soczkiem sobie chyba wypije...

reklama
Do góry