reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

karola- ogromne gratulacje :tak: super prezent na swięta ;-) mówiliście już michałkowi? pewnie się bardzo cieszy:tak:

sencilla- to chyba normalne że dzieci nie lubią wszystkich warzyw..
u nas np marchewka jest na surowo zajadana a niekiedy w zupie powie że nie lubi marchwi :dry: ale nie zmuszam do jedzenia bo sama wiem po sobie że nie wszystko trzeba jeść :sorry2: choć widze poprawe po małej i zaczyna więcej próbować, a w towarzystwie dzieci najlepiej jedza razem:tak: szkoda że tutaj w przedszkolach nie ma takich posiłków jak w PL dzieci jadłyby to samo..

a tu pada i pada, nie lubie takiej pogody :baffled:

reklama
Witam
Dziekuje kochane :tak::tak:

Wstawac o 3:szok: chyba bym niedala rady:no: teraz jestem strasznie rozleziona i nic mi sie nie chce ,do tego te okropne mdlosci:baffled:

Niunia u nas tez pada :wściekła/y: i ciemno jak w d...:angry:

w Londynie śnieg więc pewnie i do Nas przyjdzie.. Pasowałoby wyjść na pole.. a tu taka z dupy brzydko mówiąc pogoda..

ej dziewczynki pytanie z ciekawości. Kiedy dostałyście okres po ciąży? ja dalej nie mam a już 8 miesięcy ponad

dzien dobry! a ja juz po pracy :) ale fajnie, ze weekend, choc tez pracowicie sie zapowiada.
7axe7, ja po Marysi dostalam po 6 miesiacach, po Antosi po 4 miesiacach. a karmilam piersia do roku obydwie.
ale wiesz, to zalezy od kobiety, moja bratowa nie miala bardzo dlugo np.

Hejka!!!!!
Karola gratuluje super wiadomość !!!!!!!!
7axe7 ja Dawidzie dostałam po 10 miesiącach a karmiłam 16 a po Julci po 9 miesiącach a karmiłam 14 ,róznie z tym bywa .

u nas też pogoda straszna pada i pada a ja muszę po sklepach jeszcze polatać przed wyjazdem, pokupić prezenty dla rodzinki z Polski .

Ale w końcu moja Juleczka robi siusiu na nocniczek już wczesniej robiła ale zdazały się wpadki a teraz od tygodnia już bezbłędnie sika do nocniczka ,strasznie się cieszę bo jak pojedziemy do Polski to w ciągu 2 tygodni jakbym jej załozyła pampersa to znowu by jej się odwidziało sikanie na nocniczek a tak to mam nadzieje ze będzie ok.

Aniu wypoczywaj w Pl

my jedziemy w środe na noc chcialam wczesniej ale niestety sie nie da ,też chcę śnieg na święta.

narka dziewczynki !!!!!!!!!!!!!

7axe7 j dostalam okres po 4 tyg.:tak::-D
Ja juz skonczylam prace na ten rok:cool2: teraz tylko slodycze jeszcze zakupic- auto gotowe... chate ogarnac i ...wio!!!

Ja mam nadzieje ze swiete beda biale..;-)

reklama
aniahaven ehehehe to bez szału jak po 4tyg co? :)
Mi wsumie dobrze z tym, że go nie mam.. choć nie wiem kiedy są dni płodne wiadomo :) a póki co o drugim dziecku wole nie myśleć heh :)

Miłego weekendu dla wszystkich Mamusiek :)

Do góry