reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczyny!
I mamy juz jesien!!!A ja mam jeszcze stol z krzeslami o parasol na ogrodku,ale w piatek chyba nie bedzie deszczu to moze wyschnie i schowamy.
Zaraz sie wybieram na szczepienie przeciwko grypie!!!,jakos od dwoch lat sie szczepie i nie choruje,,,-odpukac!!!
Sencilla pamietam jak ja ogladalam maluszka w monitorku czy na zdjeciach,fajne uczucie,bobasek Ci rosnie!Jak ten czas szybko leci!!!
Aniahaven swietne fotki na suwaczkach i no i profilowe tez fajne!!
Iguana Twoj maluch rosnie jak na drozdzach!!!

Mam pytanko odnosnie karmienia bobaska,:-):-) bo niedlugo czeka nas urozmaicenie,od czego zaczynalyscie i w jakich ilosciach,kupilam juz sloiczek marchewki a jabluszka bez dodatku innego owoca nie widzialam.No i kaszke tez kupilam.Moze mi doradzicie....

milego popoludnia:-)

W koncu po 4 tygodniach doczekalismy sie...sciagniecia gipsu u Victorka;-);-);-)!

To gratulacje! Na pewno się Victorek mocno cieszy:-)

To dziewczyny fajnie macie, my mamy tylko mały balkonik...a i tak w połowie zajęty przez nasze graty, które się w mieszkaniu nie zmieściły:tak:

A u mnie dzisiaj pracowicie: pranie, sprzątanie, prasowanie, gotowanie.. No i zaczęli się upominać o mnie z kursu holenderskiego, gdzie przeszłam wstępne eliminacje/testy na przyjęcie na darmowe zajęcia...odłożyli mój start po porodzie...A teraz coś marnie widzę start w najbliższych tygodniach:eek:

czesc dziewczyny
Aniu gratki dla Victorka !!!!! tak dlugo biedaczek sie meczyl.....
Anp od marchewki sie zaczyna, a wogole to tutaj w Holandii nie ma takiego duzego wyboru gotowych obiadkow dla maluchow od 4 msc. w Polsce jest o wiele wiecej
Iguana powodzenia i wytrwalosci na kursie :tak:
U nas dzisiaj "nieszczescie" misiu sie zgubil z ktorym Daantje spi i okazalo sie to dopiero o wpol do osmej wieczorem :wściekła/y: Moj M. powiedzial ze na pewno sie to stalo jak wracali na rowerze z hotelu wiec ja na rower (rower mojego M. ktory chodzi jak stara kobyla) i ta sama droga do hotelu i z powrotem oczywiscie nie znalazlam.....wiec mowie trudno moze jakos zasnie, i w sumie zasnal bo bylo juz pozno jak wrocilismy. A przed chwila moj M. zadzwonil ze misiu sie znalazl okazalo sie ze jak byli w hotelu to on sobie poszedl do magazynu i znalazl czekolade i zajal sie jedzeniem a misia polozyl obok :-D:-D i zapomnial go wziasc a tata tez nie zauwazyl. Sama sie ucieszylam jak nie wiem bo nawet mi go brakowalo bo on juz taki sfatygowany ale tak ladnie pachnie Daantje'm :tak:

Dzień dobry!!!
Ja juz porzadki u maluszka w szafie zrobilam...jak on szybko rosnie,niektorych ubranek to nawet nie zdazylam mu zalozyc.
Dzis mam w planie robic racuchy z jablkami..:happy:mniam chodza za mna od kilku dni!!A juz nie pamietam kiedy jadlam ostatnio.:happy:

witam
fakt dzieciaczki tak szybko rosną, tez mam tyle ubrań które nie zdążyłam nawet założyć, bo wydawały się za duże, a teraz są za małe:)
anp no ja zaczynałam od marchewki i jabłuszka, ale byłam wtedy w pl, a tam są takie słoiczki z pojedynczymy jedzonkami, a tu widziałam że ciężko jest.Mi zostało jeszcze z 20 słoiczków z marchewki,niewiem na co tyle pokupowałam, chyba do obiadków zużyje, no bo niewiem co zrobić ztym:/aaa racuszki to bym zjadła, ale mi zawsze nie wychodzą,z raz zrobiłam i nie były dobre więc zaprzestałam:)

jestem na etapie poszukiwania spacerówki, macie może jakieś sprawdzone?no i nie drogie, tak do 100e.W polsce jest dużo co mi się podoba, ale niema tu takich firm.

pozdrawiam

reklama
Hej.
Clauditka to zależy na jakiej spacerówce Ci zależy, czy ma to być tzw.parasolka czy bardziej "masywny" wózek. Ja osobiście wolałabym kupić coś dobrego a używanego np. na marktplatsu niż jakiś polski wózek marki nie wiadomo jakiej. Chodzi po prostu o jakość. Jeśli "parasolka" to polecane są MClaren-ale nie mam zdania bo ja na razie nie rozglądałam się za tego typu-może dokupię później. Kupiłam tzw. 3 w jedym i mam masywną spacerówkę.

Do góry